Gyorsan elkészíthető, egyszerű alkalmi frizurák, amelyek tökéletesen mutatnak egy esküvőn. Pillanatok alatt összedobható variációkat mutatunk.

hirdetés

Egyszerű alkalmi frizurák esküvőre

Sokan csak néhány loknival dobják fel a tincseiket, míg mások akár órákon át képesek a fodrászszékben ülni azért, hogy valóban elegánsan, nőiesen mutassanak az esküvőn. Noha nem illik túlöltözni a menyasszonyt, minden nő szeret figyelni a megjelenésére, a frizura pedig igencsak fontos pillére a sikkes kisugárzásnak.

A kiengedett haj elképesztően gyönyörűen tud mutatni, sokszor nem is kell semmi extrát csinálni ahhoz, hogy lenyűgöző hatást keltsen a hajzuhatag. Azonban egy nyári esküvő alkalmával a hatalmas forróságban, tánc közben, netán evés közben igencsak zavaróvá tudnak válni az állandóan előremászó tincsek.

Ez a frizura tökéletes választás, ha kiengedett hajjal terveztél menni az esküvőre, ám mégsem szeretnél a szálakkal bajlódni az est folyamán. Nem kell hozzá különösebb kézügyesség vagy tapasztalat, fodrászkezeket sem igényel.

 

Konty elegánsan

Ami minden alkalommal tökéletesen beválik, az nem más, mint a konty. Manapság a kusza, laza kontyok vezetik a népszerűségi listát, azonban egy esküvő esetében nem árt figyelni a tincsek rögzítésére. Elegendő hullámcsat nélkül szinte garantált, hogy a tánc során szétesik a frizura. Ez a verzió azonban annyira gyorsan elkészül, hogy még egy hasonló baki esetén is újra össze tudod dobni.

Érdemes egy minimálisan behullámosítani a tincseket, mielőtt belecsapnál a hajkészítésbe. Így a kilógó szálak sokkal izgalmasabb hatást keltenek majd.

 

Copf, kicsit másként

Nem sokaknak jut eszébe, hogy egy esküvőre copfot készítsenek maguknak, ám ezek a gyönyörű, sikkes, alkalmi verziók garantáltan megállják a helyüket egy elegáns eseményen is. Természetesen nem a klasszikus hajgumis megoldásra gondolunk, az új hullámos, nőies hajcsodák egészen eltérnek a hétköznapi copftól.

Mindenképpen ajánlatos finom hullámokkal feldobni a hajzuhatagot, hogy a lógó tincsek elegánsabb, sikkesebb hatást keltsenek. Néhányszor nem árt elgyakorolni a lépéseket egy tükör segítségével, de első blikkre sokkal bonyolultabbnak tűnnek ezek a fazonok, mint amilyenek valójában.

Leginkább hosszú tincsek esetén mutatnak jól, de már félhosszú hajból is könnyedén elkészíthetők.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés