A 65 éves nő mindent a szakemberekre bízott, akik nem estek túlzásba a stílusátalakítás során, mégis látványos hatást értek el. Új frizurát és sminket kapott a hölgy, és megmutatták neki, milyen ruhákkal hangsúlyozhatja ki nőiességét.

hirdetés

Stílusátalakítás 60 felett

Az élet mindig tartogat meglepetéseket, és sajnos előfordul, hogy a váratlan esemény nem feltétlenül pozitív. Amikor az ember nehézségekkel találja szemben magát, a legtöbb energiáját arra fordítja, hogy átlépje az akadályokat és testileg-lelkileg megküzdjön a nehezített pályával. Ilyenkor sokan az énidőtől veszik el a perceket és a lendületet, hiszen a szépítkezést, a frizurakészítést, a sminkelést és az új ruhák beszerzését a legegyszerűbb félretolni az akadályokkal teli időszakokban.

Nem véletlen, hogy ha problémával küzd valaki, a környezete rögtön észreveszi rajta, hogy valami nincsen rendben. A belső nehézségek hamar nyomot hagynak a megjelenésen. Ha hosszú ideig tart a külcsín háttérbe helyezése, csak egy alapos stílusátalakítás segíthet. Persze lehet azt mondani, hogy a nehéz időszakokban a külsőségek nem szerepelnek a prioritási listán, azonban azt is szem előtt kell tartani, hogy egy új frizura, egy szép smink és néhány csinos ruhadarab felerősítheti a mélyre tolt női energiákat, határozottságot, magabiztosságot tükrözhet, ami legalább annyira jót tesz a léleknek, mint a kisugárzásnak.

A 65 éves Cindy belül 35 évesnek érezte magát, de amikor tükörbe nézett, a látvány mindig emlékeztette arra, hogy hatvan felett jár. Pedig a kor előrehaladtával sem kell lemondani a nőies megjelenésről és a stílusos kisugárzásról. A szakemberekre bízta magát, a stílusújítás pedig kifejezetten látványosra sikerült.

 

A hosszú haj nem feltétlenül szolgálja a nőies megjelenést. Ahhoz, hogy vonzerőnövelő hatással bírjon, nagyon kell ügyelni a megfelelő ápolásra, ami az idő múlásával egyre nehezebbé válik. Az őszülés miatt sokan egyre gyakrabban festik a frizurájukat, ami ebből adódóan sprőddé és meggyötörtté válik. Az öregedés hatására ráadásul egyre szárazabbá, sérülékenyebbé válnak a tincsek, a hosszú hajon pedig hamar láthatóvá válik, ha nem megfelelően van kezelve.

Cindy a stílusátalakítás részeként új fazont kapott a fodrásztól, a rövidebb hajstílus pedig kifejezetten jól áll neki. Tincsei dúsabbnak tűnnek, a szálak tartást kaptak, ami határozottan hozzájárul a sikkes, fiatalos megjelenéshez. A finom smink szintén sokat dob az összképen.

A ruhatárát szintén felfrissítették, alakjához passzoló, csinos, sikkes darabokkal turbózták fel a megjelenését. Nem kellett semmilyen extra beavatkozás, hogy visszanyerje nőiességét, apró változtatások is elegendőek voltak ahhoz, hogy ismét magabiztossá váljon.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés