A sietős reggeleken jól jönnek az ügyes praktikák, amelyekkel percek alatt mutatós frizura kreálható. Szerencsére a legtöbb variációhoz nincs szükség bonyolult kézmozdulatokra vagy eszközökre, akár már pár hajgumival is könnyedén feldobhatod a megjelenést!

hirdetés

Az egyszerű frizuratechnikák mindig jól jönnek, ha valami látványos, de gyorsan elkészíthető hajkoronára vágysz. Bár a módszer elsőre macerásnak tűnhet, kevés gyakorlással egy szempillantás alatt látványos frizurát kreálhatsz. Csupán egy kulcsfontosságú fortélyra van hozzá szükség, meg néhány szilikonhajgumira!

Trükkös frizura különleges alkalmakra, ami összedobható néhány hajgumival

A mutatós frizurát elég időigényes lenne segítség nélkül megalkotni, hosszú haj esetében a karok is kissé kicsavarodott pózba kerülhetnek. Ez a vlogger viszont pár perc alatt bemutatja, milyen egyszerű megvalósítani, ha egy könnyebb utat választunk hozzá!

A frizurát egy kevésbé megszokott módon készíti el: a hajtincseket az áll alatt gumizza össze, egy mókás, apróbb szakállat alkotva ezzel. Az így kapott fonatszerű kreációt egy óvatos mozdulattal átemeli a fej felett, és el is készült a remekmű! A végeredmény lenyűgözően szép, a hajviselet olyannyira mutatós, hogy még esküvőn is megállja a helyét.

A hajtrend nem szab határt a kreativitásnak, különleges változatokat lehet kreálni a tincsek és a gumik variálásával. Minél több szekció és keresztezés kerül a hajba, annál gyönyörűbb lesz!

Az igazán dús és hosszú haj nagyon jól mutat, ám sokszor útban van, és a nyári napokon a nyakat is rendkívül melegíti. A hajzuhatag azonban nem hátráltat, ha az egész hajkoronát összefogod a gumikkal a folyamat során.

 

Ha szereted a copfokat, ám időnként valami másra vágynál, akkor ezzel a trükkel a hétköznapokban is divatos frizurákat tudsz kreálni. A rövidebb hajjal rendelkező hölgyek egyaránt kipróbálhatják, ebben az esetben a tincseket már a száj vonalában kell összegumizni. Így aztán a készült hurok csinosan körbe tudja fogni a frizurát.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés