A klasszikus hosszú frizura változatosan és nőiesen viselhető hatvan év felett, a híres nők remek érzékkel trükköznek a különböző fazonokkal és formákkal. Extra sikkesen viselik, remek tippeket adnak a hétköznapokra.

hirdetés

Hosszú frizura hatvan felett sikkesen, nőiesen

Az idő múlásával a frizura is megsínyli az öregedést, a tincsek egyre szárazabbá válnak, egészen más típusú gondoskodást igényelnek, mint húsz-harminc évvel korábban. Sokan ilyenkor döntenek úgy, hogy megszabadulnak a hosszú tincsektől. Egyesek belefáradnak a macerás hajápolásba, mások pedig a rövid fazonokban látják a sikkes, változatos megjelenés kulcsát.

A hírességek között sokan ragaszkodnak a korábban bevált hosszú hajstílushoz, a kor előrehaladtával sem szeretnének rövidebb fazonra váltani. Demi Moore neve például már összeforrt a szögegyenesre vasalt fenékig érő tincsekkel, ahogy Jane Seymour neve hallatán is mindenki a klasszikus frufrus stílusra asszociál.

A galériában megnézheted, hogy a hatvan felett járó hírességek hogyan variálják a hosszú fazont. A tincsek formázásával és izgalmas vágásokkal teszik különlegessé a megjelenésüket.

 

Miközben a hosszú frizura még mindig kulcseleme a nőies megjelenésnek, a rövid stílusok egyre inkább átveszik a vezetést a népszerűségi listákon. Bár tény, hogy a rövidebb fazonokat könnyebb kezelni, egyszerűbb és gyorsabb beszárítani és formázni, a hosszú stílussal sem kell órákon át bíbelődni ahhoz, hogy tényleg sikkes hatást keltsen az összkép.

A hosszú frizurát húzza a súlya, szokták mondani, a nagyobb hajtömeg miatt pedig a tincsek hajlamosak rálapulni a fejtetőre. Természetesen ez a probléma a hírességek számára sem ismeretlen, de remek trükkökkel érik el, hogy hatvan felett éppen olyan stílusos megjelenést kölcsönözzön nekik a hosszú frizura.

Finom hullámokkal, látványos loknikkal könnyedén fel lehet turbózni a volument. Az erőtlen tincsek egy pillanat alatt mesés tartást kapnak a megfelelő formázásnak köszönhetően. Egy csinos kis frufruval szintén lehet extrázni az összhatást, de a réteges vágás is nagyon népszerű választás a sztárok körében. A lényeg, hogy a frizura harmonizáljon a személyiséggel és a kisugárzással. hatvan felett sem muszáj megszabadulni a hosszú tincsektől. Megfelelő ápolás és egy jól eltalált hajvágás mellett a szálak egészségesek maradnak és gyönyörűen keretezik az arcot, életkortól függetlenül.

Kiemelt kép: Pablo Cuadra/WireImage/Vera Anderson/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés