A hosszú haj egyik legnagyobb előnye, hogy sokféle mutatós hajviselet készíthető belőle. Ezek a melegben még hasznosabbak, hiszen a feltűzött variációkban nem sül meg az ember lánya. A nyári frizurák tárháza szinte végtelen, most mutatunk pár könnyen elkészíthető, praktikus viseletet, amelyek feldobják a megjelenést és nőiessé teszik az összhatást!

hirdetés

A hosszabb hajjal rendelkezők jól tudják, hogy a hosszú tincsekkel sokszor meggyűlik a baj. A mosásuk időigényesebb, és az ápolásuk is költségesebb tud lenni, mint egy rövidebb fazon esetében. Ám a befektetett munka szinte mindig megtérül, hiszen a hosszú, egészséges loboncból gyönyörű hajkreációk készíthetőek.

Ezek a nyári frizurák elképesztően vonzzák a tekinteteket

Nyáron nem takar a sapka és a sál, nem rombolja szét a hajat a viszontagságos időjárás, így jobban megengedhetjük magunknak, hogy egészen egyedi technikákat is kipróbáljunk. A hosszú haj mondhatni a lehetőségek tárháza, hiszen a fonásokkal változatossá tehetjük a megjelenésünket, a különféle csatokkal, szalagokkal pedig csak még tovább emelhető a megjelenés fénye.

A technikákat viszonylag könnyű elsajátítani, csupán egy kevés gyakorlásra, erős hajgumikra, illetve pár csatra van szükség a csinos hajviseletekhez!

 

Ezek a nyári frizurák hosszú és félhosszú hajból egyaránt elkészíthetőek, és tele vannak kreatív elemekkel. Nem bonyolultak, mégis mutatós végeredménnyel szolgálnak. Feltűzött és kiengedett hajstílusokkal variálva a divatos fonatok igazán frissé teszik a megjelenést. Ha pedig szeretnéd még bájosabbá tenni az összhatást, akkor egy csinos masnival egészítheted ki a kedvenc nyári ruhád!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés