A vörös most a legmerészebb hajszíntrend, a popsztárok teljesen rákattantak a tüzes, fűszeres árnyalatra. 2024-ben sokan kísérleteznek a természetesebb hatású és a merészebb tónusaival.

hirdetés

A vörös most a legmerészebb hajszíntrend

A klasszikus krémes barnák és nőies szőkék mellett idén a tüzes árnyalatok is tarolnak, a legmenőbb vörös tónust ráadásul a sztárok vezették be az izgalmas repertoárba. A 2024-es év mind az öltözködésben, mind pedig a frizurák tekintetében a kísérletezésről szól. Sok híresség már év elején új fazont vágatott vagy felfrissítette a hajszínét, és még hol van a december vége!

A vörösnek számos különböző tónusa díszíti a palettát idén, a gyömbéres mandarin mellett a popsztárvörös az, ami alaposan felrázza majd a hétköznapi megjelenést. A popsztár kifejezés egyáltalán nem véletlen, hiszen a dögös árnyalat népszerűsége olyan hírességeknek köszönhető, mint például Dua Lipa, aki már hosszú ideje ragaszkodik a merész hajszínéhez.

A popsztárok kedvenc árnyalata merész, feltűnő, mégsem túlzottan harsány vagy tolakodó. Egy kicsit meggyes, egy kicsit cseresznyés kólás, de nem teljesen olyan, mint a tavalyi listavezető vörös árnyalatok. Nem kifejezetten a természetes vonalat képviseli, de ez mit sem von le a vonzerejéből. Kifejezetten popsztáros, mindenkiből egy kilencvenes évekbeli dívát farag!

Nem csak Dua Lipa szeretett bele a dögös vörös tónusba, Megan Fox úgyszintén esélyt adott neki, noha a kísérlet nem tartott sokáig.

Még mielőtt bevállalnád a merész frizurát, fontos tudni, hogy a vörös, erősen pigmentált tincsek bizony fokozott törődést igényelnek. Sokan azt gondolják, hogy csak a szőkített frizura hidratálására, megóvására kell nagy hangsúlyt helyezni, ám a feltűnőbb árnyalatok megőrzésére éppúgy időt kell szánni a hajápolás során.

A vörös tónus ugyanis gyorsan ki tud kopni a tincsekből, a fakó összhatás pedig közel sem olyan popsztáros, mint a frissen festett frizura volt! Mindenképpen célszerű színvédő sampont és hajápolókat alkalmazni, valamint a színfrissítést sem szabad elhanyagolni, ha tényleg nőies, dögös megjelenésre vágysz.

Amennyiben túlzottan erőteljesnek vagy merésznek érzed a popsztár vörös hangulatát, bátran kombinálhatod mélyebb vöröses árnyalatokkal. Balayage festéssel visszafogottabbá teheted az összképet, miközben a frizura nem veszít vibráló hatásából.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés