Egy jó fodrász csodát tesz a megjelenéssel, és néha igenis szükség van a stílusváltásra. Sokan nem mernek belevágni a merészebb vágásba, míg mások bátran meghúzzák a váratlant, és egy kicsit sem bánják meg. Néha jól jön egy kis inspiráció a fodrászlátogatás előtt, ezek a nőies frizurák ötven felett igazán nőiesek, feldobják, fiatalítják és sikkesebbé teszik a megjelenést.

hirdetés

A híres nők szerint ezek a fazonok ütősek 50 felett, irtó nőies frizurák mellett döntöttek

A hírességek rengetegszer szerepelnek a nyilvánosság előtt, sokat vannak szem előtt, így mindig igyekeznek a lehető legjobb formájukat hozni. Gyakran váltogatják a frizurájukat is, mert olykor a haj átalakítása frissíti fel legjobban a külcsínt. Bár nincs olyan szabály, ami szerint bizonyos frizurákat csak ötven év felett lenne érdemes viselni, de tény, hogy bizonyos fazonok akkor hatnak a legnőiesebben, ha már megérett hozzá az egyéni stílus. Az újítás nem korfüggő, sosem késő belevágni egy izgalmas stílusváltásba.

 

Halle Berry nevéhez a legtöbben a pixie-frizurát kötik, ám ő sem ragadt le egyetlen fazonnál. Számos hajstílust próbált már ki, és mindegyik hihetetlenül nőiessé és dögössé varázsolta a megjelenését. Sokan a legegyszerűbb verziót választják, Sandra Bullock és Cate Blanchett is a bobfazon mellett döntött, csupán a hajhosszuk tér el. Ezeket a frizurákat apró trükkökkel lehet feldobni, például ha kissé oldalirányba kerül a választék, máris dúsabbnak hatnak a tincsek, irtó sikkes lesz az összkép.

Egy új frizura hihetetlenül feldobja a megjelenést

Ahhoz, hogy a frizuraváltás valóban stílusújító hatással bírjon, érdemes kipróbálni az éppen aktuális trendeket. Sandra Bullock például leginkább hosszú hajjal volt látható mind a hétköznapokban, mind pedig a televízió képernyőjén, merész húzás volt, amikor rövidebbre vágatta a haját.

A nőies frizurák kulcsa sokszor egy apró változtatás, ezeket érdemes bevetni 50 felett

Egy frizura nem véletlenül lesz igazán felkapott, és általában nem csak egyetlen korosztály számára ideális. Rengeteget számít az arcforma, a tincsek vastagsága, a haj volumene is. Egy bobfazon például szinte mindenkinek jól áll, a választékkal és a hajhosszal érdemes játszani ennél a verziónál.

Sokszor nem is feltétlenül van szükség arra, hogy több centiméternek kelljen búcsút inteni, elég egy apró változtatás is. Egy csinos frufru éppen annyira dögössé teheti az összképet, mint a teljes fazonírozás. Ráadásul az elülső tincsek megváltoztatásával már átalakul az arckarakter, így a jól eltalált fazonnal fiatalosabb, nőiesebb lehet a megjelenés.

Kiemelt kép: Carlos Alvarez/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés