Közelednek az ünnepek, így a nagy márkák egymás után rukkolnak elő a szokásos karácsonyi kollekciókkal. Idén a MAC igazán különleges kampánnyal jelentkezett, amelyet nemcsak a szemkápráztató sminkek miatt érdemes megemlíteni.

hirdetés

A sminkmárka mindig izgalmas kollekciókkal jelentkezik, amelyeket a makeup-imádók szinte azonnal elkapkodnak az üzletek polcairól. Természetesen a legnagyobb dobást mindig az év végére tartogatják, amikor még nagyobb figyelem övezi a dekorkozmetikumokat.

A karácsonyi kollekció, mint minden éveben, most is csupa csillogás. Egyedi darabokból áll, amelyeket a csomagolás tesz még különlegesebbé. A márka most is szakított a hagyományos fekete kinézettel és rózsaszínbe, illetve ezüstbe borította a limitált sminkeket.

A MAC ismét különleges karácsonyi kollekcióval jelentkezett

A varázslatos kollekcióhoz különleges kampányarcok is párosulnak, hiszen a MAC idén nem profi modellekkel reklámozza a legújabb kollekcióját. Főként a közösségi médiából ismerős nevekkel találkozhatunk, és a fiatalabb hölgyek nagy része sminkes. Ám az ünnepi reklámanyag figyelemfelhívó sztárja egyértelműen a 72 éves Colleen Heidemann, aki merész, kortalan stílusával, erős, karizmatikus kisugárzásával egyszerűen magával ragadó jelenség.

Colleen az évek során influenszerből modellé avanzsált, és már több márka kampányában is szerepelt. A MAC új fotóin a kortalan szépséget népszerűsíti, hiszen a finom smink az idősebb nőknek sem tilos.

A kampány másik különleges résztvevője: Bretman Rock, aki bár férfi, mégis sminkes videóinak köszönhetően vált népszerűvé.

A MAC karácsonyi kollekciója mesés darabokat tartalmaz, amelyekkel valóban látványos ünnepi makeup készíthető. A limitált darabok már elérhetőek az üzletekben, illetve a márka webshopjában.

Kiemelt kép: Vivien Killilea / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés