A Helia-D szalonjában éveket lehet fiatalodni, a szakemberek innovatív kezelések segítségével érik el a látványos, lenyűgöző hatást. Az izgalmas eljárások menetébe mi is betekintést kaptunk, és azt kell mondanunk, tényleg érdemes kipróbálni őket!

hirdetés

A Helia-D az innovatív kezelések adta lehetőségekben hisz

Egyre több magyar nő foglalkozik tudatosan a bőrével. A nyugat-európai piacokhoz hasonlóan itthon is nő a hatóanyagfókuszú termékek népszerűsége. A kozmetikai piac területén a gyártók csak folyamatos innováció árán tudják tartani a lépést a gyorsan változó fogyasztói igényekkel, amelyek nemcsak a termékfejlesztésre, hanem a kozmetikai szalonok technológiájára és gépparkjára is hatással vannak. A több mint negyvenéves múlttal rendelkező Helia-D szakértői Geszler Dorottya, a Helia-D Professional Kozmetikai Szalon újdonsült nagykövetével közösen mutatták be, hogyan ötvözhetők a top hatóanyagok innovatív gépi megoldásokkal.

 

A kozmetikai ipar gyors fejlődése nemcsak a piacon elérhető termékek széles választékában érhető tetten, hanem a szalonok fejlődésében is. Budaházy Péter, a Helia-D ügyvezetője szerint a fogyasztók egyre inkább edukálják magukat és egyre többen nyitnak a kozmetikai szalonok innovatív megoldásai felé is.

– Az élmény mellett, amit a szalonba járás nyújt, a vásárlók számára fontos szempont az is, hogy olyan gépi technológiák nyújtotta kezeléseket próbálhatnak ki, amelyekre otthoni környezetben nincs lehetőség. A top termékek, amelyek jóval koncentráltabb formában tartalmazzák a hatóanyagokat, mint a boltokban elérhető készítmények, ráadásul professzionális szaktudással és egyénre szabott tanácsadással is kiegészülnek – mondta Budaházy Péter.

 

Orvostudomány és kozmetika határán: a Helia-D szalonjában teljes körű szépülésre van lehetőség

A folyamatosan változó fogyasztói igényekre a kozmetikai szalonoknak is reagálnia kell. A vásárlók ugyanis igénylik a hatékony és hosszú távú eredményt mutató kezeléseket és keresik a legújabb technológiákat.

– Ahhoz, hogy ezt az igényt ki tudjuk elégíteni, a hagyományosan bevált top hatóanyagainkat az orvostudomány és a kozmetika határán elhelyezkedő gépi innovációs megoldásokkal – úgymint chiptechnológia vagy mezoterápia – ötvözzük – mondta el Budaházy Péter a márka Professional Kozmetikai Szalonjában tartott eseményen.

A Helia-D tulajdonosa hozzátette, hogy a szalon egyedülálló gépparkkal rendelkezik ma Magyarországon, melynek köszönhetően egy kezeléssel egyszerre több problémára is megoldást tudnak nyújtani, ráadásul a fejlett infrastruktúrával a kezelések hatása éppúgy megsokszorozódhat.

A helyszínen a test- és arckezelések mellett orvosesztétikai eljárások is elérhetők. Ennek köszönhetően a kezelések akár egymásra is épülhetnek, melyek összeállításában bőrgyógyász-kozmetológus, valamint kozmetikus közösen vesz részt.

Pulzáló csiptechnológiával a még intenzívebb hatásért

Az eseményen Geszler Dorottya, a Helia-D Professional Kozmetikai Szalon nagykövete mutatta be a legújabb arckezelési technológiákat. Többek között olyan eljárásokkal ismerkedhettünk, mint a vitabooster kezelés. Az eljárás elektroporációval, valamint pulzáló csiptechnológiával duplaannyi hatóanyag bevitelére képes, mint más gépi megoldások.

Az eljárásnak köszönhetően a bőrben nő a kollagénszintézis, javul a mikrocirkuláció, továbbá a kezelés serkenti a sejtek anyagcseréjét, lassítja azok öregedését, sőt a kötőszövet állapotát szintén képes javítani. Az azonnali booster hatást kiváltó eljárás egyénre szabott, ezért a kezelési protokollt arcdiagnosztika előzi meg, alkalmazása pedig kúrában, három-négy alkalommal javasolt.

 

Új trendek a testkezelésben

Az arcápolással szemben a testkezelés innovációi itthon egyelőre kevesebb figyelmet kapnak, holott ezen a területen úgyszintén számos fejlesztés figyelhető meg az elmúlt években. A Helia-D eseményén a műtét nélküli alakformáló eljárások zászlóshajóját, az EMS-SLIMIX testkezelést is bemutatták. Ennek titka az elektromágneses energia, amelyet az orvostudomány már az 1700-as években felfedezett, ugyanakkor sokáig csak rehabilitációs céllal használt. Manapság azonban már a kozmetikában is a leginnovatívabb megoldások közé tartozik.

Egy olyan non invazív kezelésről van szó, amely nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológia segítségével erőteljes izom-összehúzódásokat képes előidézni. Az eljárás hatására intenzív zsírbontás és izomépítés kezdődik. Az eredmény pedig a feszesebb és tónusosabb izomcsoportok mellett a kezelt testrészek kerületének csökkenése.

Egy harmincperces kezelés alatt csaknem húszezer izom-összehúzódás történik. Ez nemcsak az izomépítésre, hanem a narancsbőrre is jó hatással van. Az eljárás ráadásul a balesetet vagy betegségben szenvedőknek ugyanúgy nagy segítséget nyújthat a rehabilitációban, ugyanis a stimuláció hatására gyorsul a keringés, így az izmok tápanyag- és oxigénellátottsága is nő.

 

Fontos az edukáció

A Helia-D missziójának tekinti, hogy minél szélesebb réteget edukáljon és ösztönözzön a hatóanyagfókuszú termékek, valamint az új kozmetikai megoldások kipróbálására és használatára. A márka termékeivel pedig a tudatos bőrápolás gyakorlatának kialakítását segíti. Budaházy Péter szerint az arcápolási rutint már a harmincas éveink végétől érdemes szérumokkal színesíteni. A testkezeléseket pedig a rendszeres sportolás és az egészséges táplálkozás kiegészítéseiként érdemes alkalmazni.

A Helia-D-szalonban az arckezeléseknél használt professional termékcsalád magas hatóanyagtartalmú készítményekből áll, amelyek a professzionális kezelések mellett az otthoni bőrápolási rutin részeként szintúgy alkalmazhatók. A termékek a vállalat webshopjában érhetők el.

Képek és forrás: Helia-D.

  • Megosztás:
hirdetés