A nyakon vékonyabb a bőr, mint az arcon, és sajnos kevésbé ellenálló, vagyis könnyebben megadja magát a gravitációnak. A nyakfeszesítő arcjóga speciális gyakorlataival elejét veheted a pulykanyak kialakulásának, illetve csökkentheted a látható bőrredőket.

hirdetés

Csakúgy, mint a szemhéjak, idővel az áll alatti bőr is kinyúlik, megereszkedik. Sőt, előfordul, hogy valakinek idejekorán beindul ez a folyamat.

A nyakbőr ugyanis papírvékony, gyakran éri a nap, ezért fokozottan ki van téve a bőrkárosító UV-sugaraknak. A kollagén csökkenése ezen a területen a leglátványosabb, hiszen itt nincs kipárnázva a bőr, ezért a megereszkedett részek lelógnak.

A lötyögő pulykanyak a nők egyik rettegett rémálma, amit pusztán krémekkel feszesebbé tenni, vagy eltüntetni szinte lehetetlen. Különféle kezelések állnak rendelkezésre, melyek a nyak és dekoltázs ráncait, barázdáit célozzák meg, durvább esetben azonban csak a plasztikai sebészeti beavatkozás segíthet. Éppen ezért a megelőzés nagyon fontos, hiszen egyszerű arctornával a még kisebb redők tökéletesen csökkenthetők és kordában tarthatók.

Nyakfeszesítő arcjóga lelógó redők, ráncok ellen

Ha rendszeresen végzed ezeket a gyakorlatokat, az áll alatti izmok megedződnek, erősítésükkel pedig a bőr is jobban kifeszül. Jobb eredményeket érhetsz el, ha a kenegetés mellett bőrfiatalító arcjógát is alkalmazol, amely a pulykanyak kialakulásáért felelős renyhe területet dolgoztatja meg alaposan.

 

Semmilyen eszközre nem lesz szükséged, csak a kezedre. Kövesd a videó utasításait, és igyekezz minél helyesebben végezni a feladatokat. Ha nem is azonnal, de hetek múltán feszesebb, rugalmasabb kontúrvonalakkal számolhatsz.

  • Megosztás:
hirdetés