A legtöbb nő eljátszott már azzal a gondolattal, hogy vajon egy frufru hogyan is állna neki, hiszen nagyon csinos és fiatalos hatást kelt, nem beszélve arról, hogy mennyire más külsőt varázsol viselőjének. Egy pofonegyszerű technikával vágás nélkül lehet kipróbálni ezt a fazont, melyet kedved szerint bármikor viselhetsz.

hirdetés

 

A frufru vágatásához általában nagy bátorság kell, hiszen évezredeknek tűnhet, mire a lenyisszantott haj újra hozzánő a frizura alaphosszához. Az is kérdéseket vethet fel bárkiben, hogyan lehet kezelni a homlokra ráomló hajat, hiszen a zsírosabb arcbőr miatt hamarabb esedékessé válhat a hajmosás is. Ez a divatos frizura azonban olló és póthaj nélkül is létrehozható, és még a mosás miatt sem kell aggódni. Az átmeneti frufruval bárki feldobhatja az unalmasnak vélt megjelenését.

Így készíthető otthon stílusos frufru vágás nélkül

Akkor is praktikus bevetni ezt a módszert, ha csak egy napra szeretnéd bevállalni ezt a fazont. Ugyanis, ha elég ügyesen ügyködsz, akkor senki tudja mondani róla, hogy csupán egy egyszerű trükk az egész.

 

Ezt a frizurát kizárólag hosszú hajból lehet elkészíteni, hiszen saját tincseidet felhasználva valósul majd meg a trendi frufru.

Így készítsd el otthon a frufrut:

  • Ujjaiddal válaszd ketté a hajad horizontálisan, körülbelül a fül hegyének a vonalában, majd fogd össze szépen elrendezve a felső részt, és a fejtetőhöz közel alkoss belőle copfot.
  • Az alul kimaradt hajból készíts egy egyszerű fonatot. A hajgumit pedig a tincs vége előtt legalább öt centivel rögzítsd.
  • Majd lazítsd meg a felső copf tövét, az ujjaiddal képezz benne lyukat, és azon hátulról húzd át a fonatot, így a homlokod elé kerül a copf pamacsos vége.
  • Végezetül igazgasd helyére a kis tincseket hajápoló olajat vagy hajlakkot használva, és fixáld az egészet hajtűk segítségével.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés