Az őszi szezon bővelkedik olyan frizurákban, amelyek igazán nőiesek, és szinte mindenkinek jól állnak. Az elmúlt években közkedvelt fazonok továbbra is divatosak, de vannak visszatérő trendek.

hirdetés

Divatos őszi frizurák

Ősz elején sokan döntenek a hajvágás mellett, hiszen nyáron a víz és a napsütés alaposan megviseli a tincseket. Ezért jobb még idejében megszabadulni a seprűs végektől, és az új évszakot egészséges hajkoronával kezdeni. A friss trendek ilyenkor jelennek meg, így akár azok közül is kiválasztható az új frizura.

A bob évek óta népszerű fazonnak számít, és a rövid haj kedvelői már sok verzióját kipróbálhatták. Hiszen a long bob, vagy a lob nem sokban különbözik a klasszikus fazontól. Ám a hosszú hajjal rendelkezők is megtalálhatják a nekik leginkább tetsző viseletet, anélkül, hogy megválnának hosszú tincseiktől.

Az idei trendek kifejezetten nőiesnek mondhatóak, mert bár jelen vannak a rövidebb fazonok, többségében a váll alatti frizurák lesznek divatosak. A természetesség kedvelőinek jó hír, hogy a laza hullámok és a szélfútta hatás továbbra is népszerű, így nem szükséges minden reggel a hajvasaló után nyúlni.

 

Nyitókép: Dimitrios Kambouris / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés