Ez a sikkes, ultranőies francia hajstílus a lelapuló frizurából is kihozza a maximumot.

hirdetés

Ez a francia hajstílus mindig jolly joker

A francia nők kiváló divatízlését nem övezi vita. Jól tudják, hogy a sikkes külső nem csupán az öltözködésen alapul, és bár nagyon asnak a frizurájukra, nem a mesterkélt stílus hívei. A könnyed, laza fazonokat kedvelik, melyek nem igényelnek nagy macerát, mégis nőiesek. A kedvenc vágásuk igencsak felpezsdíti a vonzerőt, még a lelapuló hajból is kihozza a maximumot.

A francia bob onnan kapta a nevét, hogy évtizedek óta közkedvelt hajstílus Franciaországban. A hölgyek legtöbbször dögös vörös rúzzsal turbózzák fel az összhatást, aki egy kicsit bohókásabb, lazább eredményt szeretne, lágy loknikkal bolondítja meg a tincseket. Nem is kérdés, hogy a nőies francia bob a világtrendek élére futott az elmúlt időszakban.

Hatalmas előnye a többi bobfazonhoz képest, hogy rövidebb, vállig érő frizurából is el lehet készíteni, hiszen a tincsek a vágás után épphogy a fül alá érnek majd. Az elnyűtt, lenyúlt, lelapuló félhosszú szálak újra életre kelnek, ha erre a nőies fazonra esik a választás.

Nem kell sokat bajlódni a vágással, a francia bob egyszerű, könnyen kezelhető, mégis látványosan felpezsdíti a megjelenést. A fodrászok manapság laza kis frufruval koronázzák meg a rövid fazont. A franciás frufru kétoldalra húzott, függönyszerűen leomló tincsekből áll. Azonban minden arckarakterhez más és más stílus passzol igazán, a homlokot keretező tincsek formára vágásával érdemes személyre szabottan trükközni. A francia bobfazon tulajdonképpen bármilyen verziót elbír, mindenképpen sikkes lesz az eredmény.

Vékony szálú, erőtlen haj esetén érdemes bevállalni a dögös kis francia hajstílust, hiszen finom hullámokkal felturbózva garantáltan tartást ad a gyenge tincseknek. Természetesen egyenes vagy akár göndör verzióban is hihetetlenül mutatós. A francia bobbal nem lehet mellényúlni, ez a frizura sokaknak jól áll, nem véletlen, hogy olyan népszerűvé vált az elmúlt években.

Kiemelt kép: Kirstin Sinclair/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés