Felpezsdíti a vérkeringést, feszesre húzza a kontúrokat, élettel telivé varázsolja a lestrapált, nyúzott arcbőrt. A Foreo Bear készülék a tenyeredben is elfér, ám amilyen kicsi, legalább annyira hatékony. Több hónapos tesztelés után érdekes eredményeket tapasztaltam.

hirdetés

A rohanós mindennapokban sokan háttérbe szorítják a napi arctisztításon, krémezésen kívül eső  bőrápolást, pedig a kényeztetés minden nőnek jár. A legtöbbeknek nemigen fér bele a zsúfolt időrendbe a kozmetikus rendszeres látogatása, ráadásul lássuk be, a szép bőrért nem csak tenni kell, meg is kell fizetni az árát. A legtöbb gépi kezelés igencsak zsebbe nyúlós, ráadásul roppant időigényes is. Az arc fitten tartása azonban nemcsak a smink gondos lemosásából áll, de gyakran egy alapos hidratálás sem elegendő a tökéletes eredményhez.

Apró lépésekkel, figyelmességgel, megfelelő kencékkel valóban késleltethető a ráncok megjelenése, valamint a bőr sem tűnik lestrapáltnak, egy-egy stresszesebb időszakban, ám a teljes körű védelemhez ennél több kell. Az otthoni, kézi masszázsok hatékonyak tudnak lenni, ám a fejlett technológiával nem képesek teljes mértékben felvenni a versenyt.

A Foreo Bear egy apró készülékbe sűrített wellness-szolgáltatás

A Foreo Bear szó szerint egy teljes körű wellness-szolgáltatást nyújtó eszköz, amihez még csak el sem kell menni otthonról. Mikroáram segítségével igyekszik megelőzni a ráncok megjelenését, illetve halványítani a már meglévő barázdákat. A benne rejlő lehetőség azonban nem merül ki ennyiben, a puffadt, leharcolt arcbőrt éppúgy ragyogóvá, élettel telivé varázsolja. Ráadásul nem csupán a megjelenést turbózza fel, a lélek legalább annyira hálás lesz érte.

Nevét nem véletlenül kapta, ez a rózsaszín kis maci már a dizájnjával levesz mindenkit a lábáról. A csoda a két fülecskében rejlik, a kiálló göbök végzik a fantasztikus munkát a folyamat során. A beüzemeléshez, alkalmazáshoz szükség van a Foreo applikációjára, amely mindenféle operációs rendszerre éppúgy ingyenesen letölthető. Az eszközt regisztrálni kell, és máris lehet válogatni a remek kezelések között. Nem kell hozzá képzettség és szaktudás, hogy megfelelően alkalmazd a készüléket, a telefonon lépésről lépésre látható minden mozdulat, melyeket egyszerűen csak le kell utánozni.

Mikroárammal húzza feszesre a kontúrokat

A mikroárammal működő kezelések eddig jóformán csupán a szépségszalonokban voltak elérhetők, a Foreo azonban egyetlen apró készülékben szállítja ezt a lehetőséget az otthonunkig. A folyamat cseppet sem fájdalmas vagy veszélyes, az áramerősség pedig könnyedén állítható az alkalmazás segítségével. Ennek köszönhetően mindenki személyre szabhatja a kezelés erősségét.

Egy alapos, akár otthon is végezhető arcmasszázs remekül felpezsdíti a mikrokeringést, ami nagyban hozzájárul a sejtek megfelelő anyagcsere-folyamataihoz, a ráncok megelőzéséhez és a meglévő barázdák halványításához. Ennek az elvárásnak a Foreo készüléke tökéletesen eleget tesz, csupán megspékeli az egyébként is hatékony eljárást egy kis árammal. A mikroáram alaposan átmozgatja az arc izmait, regenerációra készteti őket, így a vérkeringés serkentése mellett feszesebbé teszi az eltunyult, elmászott kontúrokat is.

Első lépésként egy gélállagú hidratálóra van szükség, amely megfelelően vezeti az áramot. A látványos eredményhez érdemes a Foreo Serum Serum Serum nevezetű kencéjét alkalmazni, amely csak úgy dúskál az antioxidánsokban, így összevetőinek köszönhetően még hatékonyabbá teszi az otthoni bőrápolást. Nem tolták túl benne az illatanyagokat sem, minden bőrtípus imádni fogja ezt a remek, könnyed krémet.

A kezelés mindössze három percet vesz igénybe, amit még a betáblázott napokba is bele lehet sűríteni, hosszú távon garantáltan megéri az áldozatot. Pláne úgy, hogy egy kozmetikai kezelés nem csak a sokszorosába kerülne, hanem jóval több időt venne igénybe.

 

Valódi társammá vált a hétköznapok során

Mivel a húszas éveim közepén járok – s bár lassan közelebb állok a harminchoz, mint a húszhoz -, a ráncok még nemigen aggasztanak, amikor meglátom magam a tükörben. Bár évek óta tudatos bőrápolónak vallom magam, valamint rendkívül sokat teszek a barázdák megelőzéséért, első blikkre nem igazán tudtam elképzelni, hogy egy ilyen készülék hogyan tudna látványos eredményt mutatni rövid távon az arcbőrömön.

Meglepő, de pár hónap tesztelés után azt mondhatom, igenis látom a különbséget. Noha nem a barázdák mélységének csökkenésében, de az arckarakterem, az arcizmaim regenerálódásában mindenképp. A Foreo Bear bármilyen korosztály számára remek választás lehet, hiszen élénkíti, felfrissíti az arcbőrt, nem mellesleg segíti a bőr regenerálódási folyamatait azáltal, hogy serkenti a nyirok- és vérkeringést.

Bár korábban nem próbáltam ilyen típusú kozmetikai kezeléseket, sokat olvastam a mikroáram hatékonyságáról, így izgatottan vártam, mire képes egy ilyen apró készülék, napi három percben. Számomra kellemes meglepetés volt, hogy a puffadt, megviselt, nyúzott ábrázatomat pillanatok alatt felfrissítette. Eleinte este alkalmaztam az eljárást, majd amikor már belejöttem, reggelente vetettem be a macit. Sminkelés előtt alkalmazva olyannyira előkezeli a bőrt, hogy kevesebb korrektort kell bevetni.

A tekintetem sokkal élénkebb lett, illetve az arcom karakteresebb hatást kelt, vagyis a fáradt napokon sem tűnik petyhüdtnek. A vérkeringésem egyértelműen felpezsdült, a már-már kóros sápadtságomon is sokat segített ez a csodakészülék. Az már csak hab a tortán, hogy megnyugtat a tudat, a kezelésekkel rengeteget teszek azért, hogy elkerüljem a korai ráncokat, valamint az arcom tónusvesztését is minimális időráfordítással késleltethetem.

A Foreo Bear szó szerint egy tenyérnyi wellnesskezelés, ráadásul bárhová magaddal viheted! Mivel nagyon aprócska, könnyedén szállítható bármilyen utazásra, konferenciára vagy nyaralásra. A friss, élénk megjelenés így mindig garantált, egy fárasztó nap után pillanatok alatt helyreteszi a puffadt, megviselt arcot. A töltőkábelt nem kell utaztatni, az akkumulátor igencsak sokáig bírja, a készülék pedig remekül elfér a csomagban található kis zsákban, így még a sérülésveszélytől sem kell tartani.

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikk képei: Retikül/Foreo.

  • Megosztás:
hirdetés