A kiengedett haj sok macerával jár, hiszen beleakad mindenbe, és néha még az étkezést is megnehezítik az arc melletti a tincsek. A copfot pedig a legtöbben túlságosan egyszerűnek, unalmasnak találják. Ezt a problémát orvosolják a félig feltűzött frizurák, amelyek látványosak, ám mégsem zavarnak a mindennapi teendők során.

hirdetés

A hosszú haj rendkívül mutatós, és számtalan különleges frizura készíthető belőle. Hátránya, hogy az archoz közel eső tincsek gyakran rakoncátlankodhatnak, így belelógnak az arcunkba, szemünkbe, megnehezítve ezzel a munkát vagy a főzést. A problémát persze könnyű orvosolni, hiszen a mutatós copf szempillantás alatt megoldja a kellemetlen hajgondot. Ám az állandó, szoros lófarok gyengítheti a hajhagymákat, és a szálak idő előtt távozhatnak, így a frizura sokkal laposabb hatást kelthet.

Egyszerű, félig feltűzött frizurák, amelyek nőiessé varázsolják a megjelenést

Az állandó copf helyett jó megoldásnak számítanak a csinos, félig feltűzött frizurák, amelyek szupernőiesek, mégsem gátolják a szabad mozgást. A legtöbb hajviselet vállig érő hajból is elkészíthető, és a lépcsőzetes vágás sem jelent problémát. Ha túl rövidek a tincseid, akkor csatokkal, hajlakkal teheted tartósabbá a hajkölteményeket.

Az első frizurához egyszerűen fésüld hátra a hajad, majd a felső részből készíts egy csavarást a videón látható módon. Az apró hurkon húzd át a tincset, és rögzítsd csatokkal. Óvatos mozdulatokkal meglazíthatod a kontyot, így szélfútta hatást kelt a frizura. Hajlakkal fixálhatod, és divatos hajcsatokkal teheted még látványosabbá.

Másodízben úgyszintén a felső részt kell megcsavarnod, majd tűzd meg alaposan ezt a tincset. A lány ezután az arc melletti részeket csavarja meg, és csatolja hozzá a hátsó szekcióhoz. Miután mindkét oldallal elkészült, kicsit meglazítja a fonásra hasonlító hajkölteményt.

 

Az utolsó hajviselethez készíts egy kisebb copfot a fejtetőn lévő részekből, majd az oldalsó tincseket bújtasd át rajta a videón látható módon. Miután mindkét oldallal elkészültél, tűzd meg a frizurát, és már készen is vagy!

Az egyszerű hajviseleteket könnyedén elkészítheted vállig érő vagy hosszabb hajból. A kész frizurákat még izgalmasabbá, nőiesebbé teheted, ha lazán begöndöríted a tincseket. Idén igazán divatosnak számítanak a különféle hajcsatok, szalagok, ezekkel is kiegészítheted a megjelenésed.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés