A könnyedebb fagylaltszínek gyakran előtérbe kerülnek tavasszal és nyáron, ami a manikűrök vonalán éppúgy megfigyelhető, de idén a rendhagyó formában jelentkező csillogás sem marad el.

hirdetés

Bár a sztárok kedvelt körmöse, Tom Bachik is izgalmas trendeket vázolt fel a szezonra nézve, nem csak a szakemberek előrejelzéseit érdemes figyelni, a szépségbloggerek és a manikűrszalonok szintén remek iránymutatással szolgálhatnak a körömtrendeket illetően.

Idén tavasszal a virágminták járnak élen, ugyanakkor kezdetét vette egy letisztult irányvonal, amely két- vagy többtónusú változatban szorgalmazza a fagylaltszínű manikűrök megjelenését. A csillogó körmök trendje ezúttal átlépi a szezonok határait, és új köntösben mutatkozik meg tavaszi-nyári verzióban.

A gyöngyházfényű, a metálos csillogású, valamint a holografikus körömfestési megoldások egyaránt népszerűek, a koreai irányzatokkal együtt pedig a púderárnyalatú, finoman sziporkázó dizájnok szöktek be a manikűrdivatba.

A leggyönyörűbb manikűrök idén tavasszal és nyáron

Fagylaltszínek visszafogottan adagolva

A francia manikűrök alapjaival ötvözve igazán finom festési módok születtek. Imádjuk, hogy nem kap teljes fedést a köröm, mégis kreatívan variálhatók ezek a minták.

Gyöngyházfény és metálos csillogás

Még azok is bevállalhatják az efféle manikűrök finom csillogását, akik nem szeretik a feltűnő színeket és festési módokat, különösen tavasszal, amikor általában a visszafogottabb körömdizájnok is erős trendvonalat képviselnek az élénk tónusú megoldások mellett.

A púderrózsaszín és vaníliaárnyalatú manikűrök annyira letisztult, elegáns összképet adnak, hogy szinte minden ruhatónushoz és -stílushoz jól passzolnak. A hűvösebb metálszínek finomabb változatai éppúgy számításba jöhetnek, de az is szép megoldást nyújthat, ha egy meleg, lágy színárnyalat hideg metálfényt kap.

A gyöngyházfény leginkább a púderes, pasztelles tónusokkal működik jól.

Jöhet a glitter és a holografikus csillogás

Jöhet, de csak módjával, a téli trendekkel ellentétben most lágy, púderes alapszínekre kerülnek fel a ragyogó csillámok és a holografikus díszítések.

A koreai divat szerint a kristályokra emlékeztető manikűrök, az aranyló díszítőelemek és a holografikus glitterek futnak a legjobban tavasszal.

Elképesztően gyönyörűek ezek a finom megoldások.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés