A sztárok körmöse megmutatta, hogy milyen az igazán stílusos tavaszi manikűr 2023-ban. A virágos minta totálisan meghódítja a szezont.

hirdetés

Az öltözködés és a frizuradivat témájában sokan nagyon adnak a sztárok véleményére, hát miért ne vennék szemügyre a manikűrjüket is? Hollywood az aktuális trendek olvasztótégelye, a hírességek körmöse pedig nem titkolja követői előtt a legszebb, legstílusosabb festéseket. A tavaszi szezonban úgy tűnik, hogy egyértelműen a virágminta hódít, ahogy a visszafogott, letisztult változatok és a színes, merész árnyalatok sem szorulnak háttérbe.

Ha valakinek lehet adni a véleményére, az Tom Bachik. Olyan hírességek manikűrjéért felel, mint Selena Gomez, Jennifer Lopez vagy Nicola Peltz. Legyen szó egy fontos megjelenésről vagy épp egy vörös szőnyeges eseményről, a sztároknak minden apró részletre oda kell figyelni, a sikkes külsőhöz márpedig a tökéletes köröm is hozzátartozik. A megfelelő festés a stílusos összkép egyik fontos részlete, kifinomult és nőies hangulatot sugároz. A tavasz kedvence egyértelműen a virágminta, amit már többen ki is próbáltak.

Tavaszi manikűr rengeteg sikkes változatban, a sztárok körmösétől

A körömtrendek ugyanúgy változnak, mint az aktuálisan divatos ruhafazonok, hol ez, hol az számít igazán menőnek. A tavalyi évben számtalan érdekes mintázat tűnt fel a népszerűségi listán, az idei év azonban egyértelműen a letisztult összhatásra szavaz. A virágokkal díszített manikűr a tavasz kedvence, amely elképesztően könnyed, nőies és vidám hangulatot teremt. Gyakorlatilag bármilyen árnyalatban és színben megjelenhet, a sötétebb és világosabb tónusok játéka teszi igazán különlegessé az összképet.

Selena Gomez egy igazi botanikus kertet kapott a körmeire, ez a manikűr egyszerre vagány és nőies.

Annak, aki kifinomult hatást szeretne elérni, célszerű egy nude alapra felvinnie a színes virágokat. Ehhez még profi körmösre sincs szükség, csak egy minimális kézügyesség és szimpla körömlakk kell a látványos, csinos eredményhez.

A visszafogott, letisztult, nude árnyalatokkal nem lehet hibázni. Jennifer Lopez például imádja a bézs és karamellszerű árnyalatokat, ahogy Selena Gomez is gyakran választja az egyszerű fehéret vagy natúr bőrszínt. A könnyed, szimpla manikűrök hatalmas előnye, hogy mindenhez passzolnak, kellőképpen elegánsak és nőiesek.

Az idei év egyik kedvence a bársonyhatású, csillogó manikűr. Az efféle festések elképesztően különlegessé és ragyogóvá varázsolják a megjelenést, ékszerként működnek egy-egy csinosabb, elegánsabb ruhadarab mellett.

A minimalista minták is csúcsra futnak idén tavasszal. A sztárok körmöse több verziót elkészített már, a könnyed motívumok hihetetlenül bájos és visszafogott hatást keltenek, miközben megvan bennük a tavaszi hangulat.

Ha már tavasz, a színek sem maradhatnak le a listáról. Az élénk árnyalatok éppen olyan divatosak, mint a visszafogott, púderhatású manikűrök, azonban abszolút a minimalizmus a cél. Ha erős tónusok kerülnek a körömre, nem kell túltolni a díszítést, idén a sztárok sem élnek a túlzó szélsőségekkel.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés