A 2023-as körömtrendek elképesztően izgalmas mintákkal és színekkel dobják fel a téli szezont, miközben a kifinomult, nőies összkép sem áll távol tőlük. Ezeket a verziókat tényleg érdemes kipróbálni, ha egy kis változatosságra vágysz.

hirdetés

Téli körömtrendek finoman, nőiesen, mégis izgalmasan

A kifinomult, nőies megjelenéshez még a legapróbb részletek is nagyban hozzájárulnak. Nem csupán az öltözködés, a frizura és a smink lehet lényeges, egy csinos manikűr éppen olyan sokat adhat hozzá a végeredményhez. Az idei körömtrendek rendkívül kifinomult és nőies vonalon mozognak, a merész, élénk változatokat háttérbe szorítják az egyszerűbb, letisztultabb verziók. Bármilyen furcsán hangzik, a finom körömminta nem feltétlenül egyenlő az unalmassal, így az izgalmas összkép abszolút nem marad el, ha ezek közül válogatsz.

A bársonyhatás az idei sztár

A csillogó, valamint gyöngyházfényű manikűr már korábban is hatalmas népszerűségnek örvendett, ám a klasszikus trendek egy megújult, modernebb, és talán még kifinomultabb formában hódítanak 2023-ban. A bársonyhatás az abszolút listavezető idén, ezek az effektek olyannyira valósághűek és zseniálisak, hogy az anyag finom tapintása már a szemmel is érzékelhető. Bármilyen tónusban érdemes kipróbálni, ám az egyértelmű, hogy a finomabb, jegesebb stílusverziók visszafogottabb, kifinomultabb összképet eredményeznek.

Francia manikűr kissé másként

A francia manikűrt nem lehet száműzni a dobogóról, egy olyan klasszikus, ami szó szerint megunhatatlan. A profi körmösök azonban gyakran kísérleteznek azzal, hogyan tehető izgalmasabbá a már megszokott fehér körömvég. Idén egy elképesztően modern, visszafogott, mégis izgalmas ötlettel rukkoltak elő. A manikűr gyakorlatilag francia is, meg nem is, s éppen ettől olyan különleges.

Finom arany díszítés

Az idei téli körömtrendek egyértelműen a letisztult, kifinomult nőiesség irányvonalát képviselik, így a könnyed tejfehér, valamint natúr árnyalatok nem maradhatnak el. Mégis célszerű feldobni valamivel az egyszínű manikűröket, természetesen úgy, hogy az összkép továbbra se váljon kirívóvá vagy mesterkéltté. Az arany díszítés luxushatást eredményez, de cseppet sem túlzó vagy tolakodó. Remekül lehet játszani a különböző vonalakkal, az absztrakt mintázat talán még izgalmasabbá teszi a körmök megjelenését.

Elegáns gyöngyök

Miközben tavaly a különböző csillogó kövek hódították meg a körömtrendeket, idén egy visszafogottabb mintával bővül a paletta. A csinos kis gyöngyök rendkívül kifinomult összképet eredményeznek, gyakorlatilag bármilyen árnyalat mellett jól mutatnak. Az csak hab a tortán, ha az öltözékben éppúgy megjelennek gyöngyös részletek, ebben az esetben igazán különlegessé válik a megjelenés.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés