A gondos napvédelemmel már eleve megelőzhetsz egy rakás bőrkárosodást, melyek felgyorsítják a ráncok megjelenését, ám még jobb, ha a fényvédő kence magában ötvözi a napozók és a ránctalanító, anti-aging krémek előnyeit. Így nem csak fokozottan védik, hanem táplálják a bőrt, ezáltal javítják szerkezetét.

hirdetés

Egyre több kozmetikai márka él azzal a praktikus innovációval, hogy a fényvédő és a bőrmegújító termékeket összevonja, a teljes körű, mindennapi bőrvédelem érdekében.

Fényvédő krémek extrákkal

Tulajdonképpen a hidratáló, és az anti-aging kencék is tartalmaznak minimális arányban fényvédőt, és a napozókba is belekerülnek bőrpuhító összetevők. Ám a bőröregedést lassító napkrémek több előnnyel rendelkeznek, például segítenek megelőzni a káros UV-sugarak által kialakult ráncokat és pigmentfoltokat, hidratálják, táplálják a bőrt, mégis intenzív, legalább ötvenfaktoros védelmet nyújtanak az erős napfény ellen.

Mivel fényvédő-arckrém hibridekről van szó, ezek a termékek nem zsírosítják el a bőrt, többségük smink alatt is jól működik, anélkül, hogy fehér foltokat hagyna maga után.

Mindennapi használatra alkalmasak, akár egy városi séta során is megőrzik a bőr egészséges frissességét. Az UV-sugárzás károsítja a bőrben lévő kollagént és elasztint, ezért jelenik meg több ránc a napégés gyógyulása után. Ezt a folyamatot azonban megelőzheted, ha megfelelően óvod a bőröd a napkárosodások ellen.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés