A bőr fényvédelme egész évben aktuális, de a nyári hónapokban különösen fontos, hogy szorgalmasan használjuk a napvédő termékeket. Nemcsak a test, de az arc is kritikus terület, ahol hamar meglátszik, ha ezt nem tesszük meg.

Tuti fényvédők minden bőrtípusnak

A napsugarak bőrkárosító tulajdonságairól mindenki hallott már, így aki szeretné elkerülni az idő előtti ráncokat és a pigmentfoltok megjelenését, esetleg intenzívebbé válását, építse be a fényvédelmet a nappali arcápolási rutinba.

Szerencsére ma már bőven van miből válogatni, és azoknak sem kell lemondaniuk a napvédelemről, akik rendszeresen sminkelnek. A szépségipar egyre több könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó terméket kínál, ami a fényvédőktől megszokott zsíros, fehér nyom helyett, lágyan hidratáló vagy mattító formulákkal kényezteti bőrödet.

 

Minden bőrtípus megtalálhatja a neki való bombabiztos, de kényelmes fényvédőt, amihez a galériában össze is gyűjtöttünk néhány tuti terméket. Ezekkel biztosan nem lősz mellé, legyen zsíros, száraz vagy extra érzékeny a bőröd.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés