Egy strapás időszak után nem csak neked, a bőrödnek is szüksége van feltöltődésre, megújulásra. Ezek az illatos, kényeztető testápolók hidratálják és táplálják a megterhelt bőrsejteket, és megadják a relaxálás élményét.

hirdetés

Tavasszal extra törődést igényel a bőr, hiszen ilyenkor készül a megújulásra, és bizony az erős napfényre sem árt felkészíteni. Ilyenkor sérülékenyebb, kényesebb a felhám, ami a stresszre is azonnal reagál.

Hogy visszanyerje ellenálló-képességét és természetes ragyogását, elsősorban a leapadt vitamintartalékokat kell pótolni, amit leginkább egészséges táplálkozással tudsz biztosítani számára. Ugyanakkor a bőrregenerálódás szempontjából kiemelten fontos a hidratálás, amire most még nagyobb hangsúlyt kell fektetned a meleg nyári hónapok előtt.

Felkészítik a bőrt a nyárra: kényeztető testápolók

Ha csak néhány perc jut önmagadra, lopd be a wellness-élményt a fürdőszobádba. Végy egy kellemes, bőrpuhító fürdőt, azután szentelj néhány pillanatot a testápolós masszázsnak.

 

Relaxálásnak sem utolsó, ha nyárillatú, frissítő kencékkel tetézed a hangulatot, melyek pótolják a bőr elveszett nedvességét, és tejhez, joghurthoz, vajhoz, vagy szufléhoz hasonló állagukkal kényeztetik a megviselt felhámot. Újdonságokat is beválogattunk az összeállításunkba, melyekre a többi termékhez hasonlóan, online megrendeléssel is szert tehetsz.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés