Úgy tűnik, hogy idén a színes edzőcipők váltják az évek óta népszerű fehér darabokat, a tavaszi hangulathoz a vidám árnyalatok rengeteget hozzátesznek. Nem kell megriadni a különleges lábbeliktől!

hirdetés

Színes edzőcipők a fehér helyett: ez a tavasz legnagyobb meglepetése

A fehér edzőcipők már évek óta vezetik a népszerűségi listákat. Noha bőven akadtak trónbitorlók, nem lehetett őket elmozdítani a sikerpozícióból. A tavaszi szezon legnagyobb meglepetése, hogy idén nem a fehér csukák vannak reflektorfényben, a legtöbben merészebb darabokat keresnek, színes sportcipőkkel dobják fel a hétköznapi összeállításokat.

Természetesen a fehér cipők sem tűnnek el a süllyesztőben, az örök klasszikus, letisztult darabok éppen olyan divatosak, mint tavaly, csupán annyi történt, hogy a trendek egy fokkal izgalmasabb irányt vettek. A színes és mintás darabok ellepték az üzletek polcait, az egyedi, feltűnőbb edzőcipőktől pedig egyáltalán nem kell megijedni!

A képgalériában mutatunk néhány inspiráló tavaszi szettet, amelyeket a színes cipők tesznek igazán különlegessé. Nőies, sportos és elegáns összeállításokban is remekül mutatnak, a menő stílusmixekben pedig szó szerint brillíroznak az izgalmas darabok.

 

Habár sokak szerint a ruhák adják a szett lényegét, sokszor a kiegészítőkre helyeződik a hangsúly. Egy fehér edzőcipő esetén valóban a nadrág és a blúz párosa kerül előtérbe. Egy színes sneaker azonban abszolút felhívja magára a figyelmet, ezáltal akár a teljes összeállítás stílusát képes megváltoztatni.

A fehér sportcipők népszerűségének titka talán a könnyű kombinálhatóságban rejlik igazán, hiszen bármilyen színnel, bármilyen stílussal összeboronálhatók. A színes verzióktól már többen tartanak, hiszen az adott árnyalat kötöttebbé teszi a viselési lehetőségeket. Az idei divatszezon azonban nem hoz szigorú szabályokat, szinte a bármit bármivel elve érvényesül.

Na persze kizárólag a jó ízlés határain belül, ugyanis a sikkes, nőies és stílusos külsőhöz nem árt kifinomult érzékkel párosítani a különböző tavaszi darabokat, még a merész stílusmixekbe is érdemes belecsempészni a mesteri divattrükköket.

Ha ügyesen bánsz a színekkel és a fazonokkal, megtalálod a vidám, vibráló cipőkben rejlő lehetőségeket, ezt a trendet teljes mértékben a saját ízlésedre formálhatod. A fehér cipődet se rejtsd el a szekrény mélyére, de bátran szerezz be egy izgalmas, színes darabot! Nem kell, hogy rikító rózsaszínbe boruljon az egész cipő, választhatsz mintás, visszafogottabb tónusú verziókat is.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés