Palvin Barbara a szimpla alapdarabok híve a mindennapokban, általában nem bonyolítja túl az öltözködését. Gyakran még az elegáns eseményeken is letisztult összeállításokat visel, rendszerint könnyed, egyszerű holmikat kombinál. Stílusában mégis van valami extra adalék, melynek köszönhetően rendszerint sikkes és nőies összhatást kelt az outfitje.

hirdetés

Palvin Barbara az egyszerű alapdarabok híve

A kapszulagardrób előnyeiről órákon át lehetne beszélni. Nem csupán környezettudatossági szempontból érdemes átvariálni a ruhatárat, az egyszerűbb kombinálhatóság, valamint a letisztult stílus éppúgy a pozitívumok közé sorolható. Palvin Barbi a szimpla hétköznapokon, de sokszor fontos eseményeken is csupán alapdarabokat boronál össze, mégis minden alkalommal lenyűgözően nőies hatást kelt a megjelenése.

A sikkes eredmény titka az apró részletekben rejlik. A különleges és lenyűgöző outfit nem feltétlenül egyenlő az extra, egyedi holmik viselésével. Sokszor lehet hallani, hogy a kevesebb néha több, ami bizony-bizony igencsak klisésen hangzik, mégsem áll távol az igazságtól.

A gyönyörű modell letisztult ruhadarabokat választ, melyek tökéletesen tükrözik kifinomult, mégis egyedi stílusérzékét. A galériában összeválogattuk Palvin Barbara legsikkesebb, szimpla alapdarabokból összeboronált szettjeit.

 

Van pár olyan apróság, amit mindenképpen érdemes ellesni a magyar modell egyedi, utánozhatatlan stílusából. Finom kis trükkökkel éri el a lenyűgöző összképet.

A kosztümszettek divatja újra szárnyal, ezek az elegáns összeállítások hihetetlenül feldobják a hétköznapi, utcai öltözködést. Egyszerű alapdarabok, amelyeket zseniálisan lehet kombinálni, bármilyen stílusban. A nadrág, valamint a blézer viselhető külön-külön, más holmikkal párosítva. Palvin Barbara egy ilyen szimpla összeállítást is szexivé tud varázsolni egy csipkés, melltartóra hajazó top segítségével. Persze a vélemények megoszlanak arról, hogy ez a verzió vonzó és dögös, vagy inkább közönséges, annyi biztos, hogy neki elképesztően jól áll!

Vannak olyan ruhaanyagok, amelyek alapvetően nem passzolnak egymáshoz, mégis rendkívül jól mutatnak együtt. A bőrhatású szoknya hihetetlenül szexi, miközben egy szaténblúz kifinomult, nőies összképet eredményez. A kettő kombinációja egyértelműen tükrözi ezt a kettősséget, s noha egyszerű alapdarabokról beszélünk, ilyen párosításban roppant különleges kisugárzást teremtenek.

Kiemelt kép: Melodie Jeng/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés