A rusztikus és bohém stílusú esküvő ruhák után éles váltással érkezik a jövő évi divat, mely nem csupán hercegnői, hanem egyenesen királynői eleganciát és pompát ígér.

Vannak nők, akik egészen kislánykoruk óta tervezik az esküvőjüket a fejükben zakatoló álomgyár végtelenített futószalagján. A csipke, a tüll és a tündérmesékbe illő, hercegnős ruhafazonok szinte minden aprócska leányzó féltve őrzött álmát képezik, és ez az idilli kép újra megrohanja az embert, amikor felcseperedik, és a saját esküvőjére készül.

A Vera Wang-divatház 2019-es, őszi couture kollekciója a fenséges pompáról álmodozó menyasszonyokat célozza meg. A Versailles elnevezésű gyűjteményt nem a tündérmesék hercegnői, hanem a francia királynék ihlették, akiknek fényűző, elegáns ruhatára az elérhetetlen divatot testesítette meg.

Vera Wang sem fukarkodott a pompázatos aranydíszítésekkel, melyek pasztelles tüllruhákon jelennek meg. A puffos ujjak, a vállkendők és a pelerinek mind a fenséges megjelenést szolgálják, éppúgy, mint az ékes koronák, a földig érő ruhák és a palástok.

  • Megosztás:
hirdetés