A H&M már nem először kínál egyedi divatkülönlegességeket, most a Rabanne csillogó, jellegzetes stílusa jelenik meg egy izgalmas együttműködés keretein belül. A kollekció darabjai a mai naptól elérhetőek.

hirdetés

Idén nem szükséges ünnepi hangulat ahhoz, hogy valamilyen módon belecsempésszük az öltözékeinkbe a csillogást. A flitterek, valamint a fémesen ragyogó holmik a hétköznapi szettekben éppúgy megjelenhetnek, nem csak különleges alkalmakkor ragyoghatunk idén, és szilveszterig sem muszáj várni, hogy a fényes felületű, sziporkázó ruhadarabok előkerüljenek a szekrényből. Most, hogy közeleg az ünnepi szezon, a márkák még inkább belehúztak, és határozottan előtérbe helyezik a fémszínű, szemet gyönyörködtető ruhadarabokat.

A Rabanne x H&M kollekció abszolút követi a csillogó trendeket, ám a hetvenes évek hangulata éppúgy áthatja a repertoárt. Nem ez az első alkalom, hogy a svéd fast fashion márka egy különleges kapszulakollekcióval rukkol elő. A kiskereskedelmi vállalat több alkalommal dolgozott már együtt olyan luxusmárkákkal vagy tervezőkkel, akik egyedi látásmódjukkal látványosan felpezsdítik a divatvilágot. Ez nem csupán azért szuper, mert így időről időre más vizekre evez a H&M kínálata, hanem, mert a neves divatmárkák luxusdarabjaihoz is töredékáron lehet hozzájutni.

Rabanne x H&M darabok árakkal

A menő cuccokat általában gyorsan elkapkodják a divat szerelmesei, éppen ezért nem árt résen lenni. Amint elstartol a kollekció, a készlet azonnal leapad. Árakkal mutatjuk a Rabanne x H&M kollekció legizgalmasabb darabjait.

 

A H&M minden évben jelentkezik egy ütős kapszulakollekcióval, idén azonban a divatrajongók kedvében jár a fast fashion márka. 2023-ban nem egy, hanem két egyedi együttműködés is született. A H&M x Mugler darabok rendkívüli sikere után most a Rabanne-nal közösen alkották meg a csillogó, ünnepi hangulatban pompázó kreációkat.

Habár a csillogó trendek a hatalmukba kerítették az idei divatot, a Rabanne elragadó stílusa egyébként is tökéletesen passzol ebbe a fényűző hangulatba, az együttműködés abszolút telitalálat! A fazonokban egyértelműen visszaköszönnek a luxusmárka egyedi vonásai, miközben minden egyes darab olyan, mint egy retró diszkógömb.

A kollekcióhoz természetesen profi divatfotók is készültek. A kampány kissé science fiction hangulatot kelt, elképesztően futurisztikus és egyáltalán nem az ünnepi időszakot élteti. Ugyanakkor visszatekint a múltba, a diszkókorszakból ismert ruhafazonok, anyagminták és csillogó felületek jelennek meg, modern formában. Ebből is érzékelhető a csillogó trendek erőssége, az idei évben bármikor fel lehet venni a ragyogó cuccokat, a téli partiszezonhoz ráadásul remekül passzolnak a Rabanne meghatározó stílusjegyei.

Az efféle kollekciók igazi divatcsemegék, hiszen a konfekció és a luxusdivat ötvözésével született darabok annak ellenére is egyediek, hogy követik a szezonális trendeket. A kollekcióban leginkább az arany- és ezüsttónusok dominálnak, a ruhákat pedig nőies, finom vonalvezetés jellemzi, ami egyértelműen a Rabanne szellemiségéből, látásmódjából adódik. A márka imádja a merész kreációkat, miközben soha nem mutat túl sokat, szimplán csak egyedivé teszi a megjelenést.

Ami különösen szimpatikus a Rabanne és a H&M közös kollekciójában, hogy a különleges, egyedien merész darabok mellett egyszerűbb holmik is helyt kaptak a kínálatban. Ezáltal a szimpla mindennapokban éppúgy fel lehet turbózni az öltözékeket egy-egy finoman csillogó kreációval.

A Rabanne és a H&M közös kollekciója egyben tisztelgés Paco Rabanne munkássága előtt, a híres tervező idén februárban, 88 éves korában hunyt el. Az együttműködés amellett, hogy elérhetővé teszi a luxusdarabokat, az ő emlékét is élteti.

A webshopos repertoárt itt találod.

Kiemelt kép: hm/H&M/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés