A nyári, szabadtéri esküvők a vendégektől is megkívánják a lenge anyagú öltözéket, illetve a friss, világos, vidám és könnyed színeket. A kényelmetlen fazonokat azonban kerülni kell.

A nyárias idő jóvoltából idén hamarabb beindul a szabadtéri esküvők szezonja. A kerti, vízparti és erdőszéli lakodalmak már tavaly is nagyon népszerűek voltak, és egyre több pár szervezi a szertartást, illetve a vacsorát és a mulatságot a szabad ég alá.

Egy ilyen esküvő kötetlenebb ugyan, és gyakran a hagyományos formalitásokkal is szakít, ám ez nem azt jelenti, hogy teljesen a sarokba kell dobnod az eleganciát. Ha a házasulandó pár nem kéri külön, hogy utcai vagy lezser strandruhában menj, illik megtisztelni a szerelmük ünnepét egy alkalomhoz illő öltözékkel. Ám, ha a helyszín terepen van – nem pedig járdákkal és tánctérrel kiépített kertben -, a kényelem még jobban felértékelődik.

A kerti, medencés, vagy tóparti esküvőkhöz, a délutáni napsütéshez és az esti lampionok fényéhez a friss, pasztelles virágszínek, valamint a mozgást megkönnyítő lenge anyagok passzolnak jobban. A feszes eleganciát és a szilveszterhez illő koktélruhákat felejtsd el, inkább a lágy esésű, diszkréten fényes szatén-, selyem- és muszlinkreációkra fókuszálj.

Bár az öltözék fazonja lehet visszafogott, esetleg kissé lazán szabott, az anyag minőségére nagyon figyelj oda, mert a gyűrődő, közönséges kartonanyagok nem alkalomhoz illők, bármilyen bájos ruhácska készüljön belőlük. Váltócipőről mindenképp érdemes gondoskodnod, ha nem akarod magas sarkúban kitörni a bokád a fűcsomókon. Adunk egy kis inspirációs löketet, hogy eligazodj az idei trendekben!

  • Megosztás:
hirdetés