A Daalarna legújabb esküvői kollekciója olyan, mintha ébren álmodnánk. Elragadóan kifinomult ruháira azonnal igent mondana az ember.

2019-es, Whisper elnevezésű esküvői kollekciójával Benes Anita szakít az elmúlt évek trendkövetésével. Varázslatos ruháival egy víziót keltett életre, melyet Izland egyedülálló hangulatvilága inspirált. Az érintetlen táj fény- és színjátéka, növényvilága és határtalan nyugalma szövi át a különleges kreációkat, melyek légiesen könnyed fazon- és anyagválasztását a szabadságról suttogó, lenyűgözően vad szelek ihlették.

A Daalarna új kollekciójában a sziluettek nem követik szigorúan a test vonalát: a bő ujjak és a nagy kiterjedésű, lenge szoknyák szabadságérzetet, illetve sejtelmes visszafogottságot biztosítanak a menyasszonyok számára. A széllel játszó tüll, hernyóselyem és muszlin anyagokat részesítette előnyben a tervező, a fátylak helyettesítésére pedig izgalmas megoldások, kapucnik vagy pelerinek szolgálnak. A couture gyűjteményben alkalmi ruhák úgyszintén helyet kaptak, melyek Izland gyönyörű színvilágát adják vissza.

Nemcsak a kollekció darabjai, hanem a kampányfotók is elképesztően szépek: lenyűgöző, ahogy a mohákra, zuzmókra és páfrányokra emlékeztető lézervágott minták, a háromdimenziós, hímzett csipkevirágok és a pillangódíszítések az élő természet nyugalmával és titokzatos vadságával találkoznak.

A ruhák októbertől lesznek elérhetőek a hazai közönség számára a márka budapesti showroomjában.

  • Megosztás:
hirdetés