Ezek a 2024-es esküvői trendek most a vendégeknek kedveznek. Romantikus, nőiesen elegáns ruhadarabok kerülnek fókuszba, melyekben felszabadultan érezheted magad.

hirdetés

Habár azt szokták mondani, hogy a menyasszonyt nem illik túlöltözni, azért az esküvői vendégek is kihozhatják magukból a maximumot. Az idei trendek abszolút a nőies stílus kedvelőinek kedveznek, ugyanakkor ezeknek a divatos ruháknak és sikkes részleteknek köszönhetően minden nő felszabultan érezheti magát a 2024-es lagzikon. Ha idén esküvőre vagy hivatalos, érdemes tisztában lenned a legmenőbb szabásokkal és kiegészítőkkel, mielőtt ruhavásárlásra szánod magad.

Természetesen minden esetben fontos figyelembe venni, hogy milyen helyszínen tartják az esküvőt, milyen lesz a szertartás és az est hangulata. A megjelenésnek ötvöznie kell az esemény stílusát és a személyes ízlésvilágot ahhoz, hogy ne lógj ki a tömegből, mégis önmagad lehess a lagzin. A nőiességet idén nem lehet túltolni, adunk pár tippet, amelyek támpontként szolgálhatnak, hogy könnyebben eligazodj az új irányzatok között.

2024-es esküvői trendek vendégeknek: így érdemes felöltözni egy lagzira

Maxi fazonok

Az utcai divatban egyértelműen a maxiruhák és maxiszoknyák uralkodnak, ugyanez igaz az esküvői trendekre is. Idén a vendégek többsége valószínűleg hosszú fazont választ majd, és nem csupán azért, mert a bokáig érő fazonok sokat takarnak az alakból. Hihetetlenül elegáns és sikkes megjelenést kölcsönöznek, magas sarkú cipővel kombinálva pedig szépen nyújtják az alakot.

Ha túlzottan visszafogottnak érzed a hosszú ruhákat, válassz olyat, amelyiknek a háta nyitott és különleges. A mély dekoltázs nem igazán szerencsés választás vendégként, ráadásul tánc közben is korlátozhat, ezért érdemes a ruha hátoldalával trükközni egy kicsit. Az is sokat dob az összképen, ha magasan sliccelt fazonra esik a választásod, ez egy kicsit játékosabbá, dögösebbé teszi az összhatást, mégsem túlzottan hivalkodó.

 

Pasztellszínek

Az idei évet egyértelműen a pasztellszínek uralják, és itt nem csak az év színére, a Peach Fuzzra gondolunk. Minden jöhet, ami könnyed és visszafogott, kezdve a púderes rózsaszíntől a babakéken át egészen a pezsgőárnyalatig. A finom levendulával vagy a lágyabb sárgával sem tudsz mellényúlni, amennyiben jól passzolnak hozzád. Ha túl egyhangúnak érzed a megjelenésedet a fakó színek miatt, kombináld a ruhádat egy-egy élénkebb, feltűnőbb kiegészítővel, vagy válassz látványosabb ékszert. Összességében azonban fontos, hogy a minimalizmus vezérelje a esküvői szett összhatását.

Kétrészes szettek

Nem feltétlenül kell ragaszkodni az egészruhákhoz és a szoknyához sem, idén ugyanis a kétrészes szettek trendje az esküvői divatban is felbukkan. A csinos, elegáns kosztümszettekkel nem tudsz mellényúlni, rendkívül praktikusak és mégis nőiessé teszik a megjelenést. A klasszikus fekete szettet semmiképp nem ajánljuk bevetni a lagzikon, bátran válassz színes, tavaszi vagy nyári hangulatot teremtő árnyalatokat.

 

Virágmintás darabok

Az esküvői hangulatot egyébként is átszövi a mérhetetlen romantika, a virágmintás ruhák pedig még bájosabbá, üdévé teszik a megjelenést. Vendégként bátran trükközhetsz a látványosabb motívumokkal is, idén a virágokkal egyáltalán nem lehet túlzásba esni. Fontos, hogy a virágmintás darabok esetén is maradj meg a pasztellvonalon, így nem lesz harsány és feltűnő a megjelenésed, az öltözéked mégis tökéletesen passzol majd a nagy nap hangulatához.

Törpesarkú cipők

Ha valaki nem bírja a tízcentis magassarkút, idén hatalmas mázlija van! Az esküvői trendek ugyanis abszolút a törpesarkú szandálokat és cipőket részesítik előnyben, amelyekben még egy hajnalig tartó lagzit is simán végig lehet táncolni. Nem kell kényelmetlen körömcipőben érkezni az esküvőre ahhoz, hogy igazán nőies és trendi legyen a megjelenésed, egy kényelmes, csinos emelt sarkú cipő is tökéletesen megteszi.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés