Bár télen kevesebben állnak oltár elé, ennek az évszaknak is megvan a maga varázsa. Ruha, dekoráció és smink tekintetében is kreálhatsz olyat, ami különlegessé teszi a didergős évszakot. Ezúttal egy gyönyörű sminket hoztunk, ami egyszerű, de mégis varázslatosan szép.

hirdetés

Varázslatos esküvői smink télre

Ahhoz, hogy a sminkkel kellő hatást érj el, nem kell feltétlenül túl bonyolult dologra gondolni, elég egy-két sminkszer, hogy megszülessen a tökéletes smink. A lenti videóban erre láthatsz példát, amit a híres angol sminkmester Charlotte Tilbury kreál meg.

Elsőként alaposan hidratálj, ehhez előzetesen feltehetsz egy maszkot is. Jöhet a hidratáló és a szemkörnyékápoló, ami fontos, hiszen a szem körül könnyen beleülhet az alapozó a száraz részekbe. Használj ragyogásfokozó primert, majd vékony rétegben vigyél fel alapozót és korrektort.

Igazítsd ki a szemöldököt, és jöhet a smink izgalmas része, a szem. Ehhez fogj egy sötétbarna csillogó szemhéjfestéket, amit laza mozdulatokkal dolgoz el a szempillatövedbe, és onnan dolgozd el feljebb, illetve az alsó szempillatövekbe. Nagyon természetes, mégis enyhe füstös hatást fog adni a szemednek, ha így teszed fel a festéket. Ezután jöhet a tusvonal, egy pezsgős szín a belső szemzugba, szempillaspirál, és a szemek készen is vannak.

Utolsó lépésként kontúrozz, tegyél fel highlightert és pirosítót. A szádat lazán kontúrozd, majd egy rózsás-pinkes árnyalatú rúzzsal koronázd meg a sminket. A sejtelmes füstös szemek és a piros ajkak szép összhangban állnak egymással, ami igazi melengető érzést fog kelteni a hideg ellenére is.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: