Képeken a látványos átváltozás, ahogy a finom esküvői smink még ragyogóbbá varázsolja a megjelenést. Ámultba ejtő változáson mentek keresztül a gyönyörű menyasszonyok.

hirdetés

Van, aki magának készíti el az esküvői sminket, míg a legtöbben szakemberre bízzák a procedúrát. Persze nem lehetetlen összedobni egy finom, előnyös makeupot a nagy nap reggelén, ám a hatalmas hajtásban és izgalomban bizony tényleg jól jön a profi segítség. Arról nem is beszélve, hogy egy sminkes pontosan tudja, mi mutat jól egy adott arckarakter esetén.

Nem feltétlenül kell hat réteg smink az esküvőre sem, hiába számít jelesebb alkalomnak a szimpla hétköznapoknál. Sokan mondják, hogy fotózáshoz, videózáshoz célszerű erősebb makeupot készíteni, hogy a gyönyörű vonásokat a képi anyagok is kellőképpen ki tudják hangsúlyozni. Ez némileg helytálló, azonban az sem jó, ha a vőlegény jóformán rá sem ismer menyasszonyára a nagy napon a vastag festékrétegnek köszönhetően.

Célszerű megtalálni az arany középutat, és olyan sminkben érkezni az oltár elé, amely valóban látványosan feldobja a megjelenést, nőies és kifinomult, ám nem írja át az arcvonásokat, mint egy Instagram-filter. Előtte-utána képeken nézheted meg, hogy mennyit jelent a profi makeup.

Finom esküvői smink, látványos átváltozás

Minden nő álma, hogy az esküvő napján tökéletes formában legyen. Noha az első lépés mindig az álomruha kiválasztása, majd a frizura megálmodása következik, a megfelelő smink legalább annyira fontos, mint a haj és a ruha kérdése. Olyan makeup kell, ami kibírja az egész napos gyűrődést. A smink a fotózáson, a ceremónián és a lagziban sem folyhat le az ember arcáról. Ehhez pedig nem árt egy profi kéz, aki tökéletesen elkészíti az esküvői makeup minden apró részletét.

Legyen szó bármilyen bőrhibáról, pattanásról, hegekről vagy pigmentfoltokról, a megfelelő sminktermékekkel és technikával bármi eltüntethető vagy ellensúlyozható. Az esküvő napján semmi miatt nem kell aggódnod, ha szakemberekre bízod a megjelenésedet, a profik garantáltan kihozzák belőled a maximumot.

Az esküvő időpontja előtt célszerű próbasminket kérni a szakembertől, hogy megbizonyosodj róla, valóban tetszik-e az, amit a tükörben látsz. Ne félj megosztani ötleteidet, gondolataidat a sminkeseddel. Persze ő abszolút tudni fogja, hogy mi áll jól, mi passzol igazán az arcodhoz, ám az legalább annyira fontos, hogy mi az, ami neked igazán tetszik. A legtöbb szakember több verziót is megmutat, hogy biztosan megtaláld azt, amiben tényleg szépnek érzed magad.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés