Egy év múlva lesz az esküvőd, de már a ruha fazonját fontolgatod? Segítségül egy kis ízelítőt adunk a jövő őszi szezon legmeghatározóbb trendjeiből. Ha a kifinomultan nőies stílus rajongója vagy, ezek az esküvői ruhák elsöprő inspirációval szolgálhatnak.

hirdetés

A New York Bridal Week olyan impozáns esemény, amit érdemes szemmel követnie annak, aki jó előre szeretne értesülni a legfrissebb esküvői divatról. Igaz, az ott felsorakoztatott esküvői ruhák nagy részét csak kevesek engedhetik meg maguknak, de nem árt tudni, hogy a kifutón lefektetett menyasszonyi trendek erős hatást gyakorolnak az elérhetőbb árkategóriájú szalonok kollekcióira is.

A couture estélyi és menyasszonyi ruhákban jártas THEIA kreációit olyan hírességek viselik, mint Khloe Kardashian és Taylor Swift, a márka koktéldresszei pedig a legmenőbb hollywoodi partikon is megállják a helyüket. A divatház jövő őszre tervezett esküvői kollekciója több szempontból is szimpatikus, hiszen bármily nehéz a feladat, szeretne minden nő igényeinek megfelelni, így nemcsak a vékony és telt alkatú, hanem a kerekesszékes hölgyekre is gondol klasszikus fazonjaival.

Kifinomultan nőies esküvő ruhák jövő őszre

A THEIA nem a fellengzős dizájn híve, és bár magas szabászati, couture alkotások készülnek műhelyében, azért nagy hangsúlyt fektet az emészthető, bárki számára kényelmesen viselhető ruhakreációkra. 2020-as őszi kollekciójában bravúrosan ötvözi a letisztult, klasszikus elegancia és a modern divat stílusjegyeit.

A romantikától sem távolodik el, de kerüli a túlságosan habcsók fazonokat, a nőiesség finom hangsúlyozásán túl, pedig az anyagokra is nagy hangsúlyt fektet.

A divatház repertoárjából kitűnik, hogy a csipkés vonal picit megszelídül jövőre, de nem vonul teljesen a háttérbe. A kilencvenes évekből átvett fodrok is szofisztikált formában térnek vissza, így a túldíszítettségtől cseppet sem kell félni.

Megfelelően adagolt kivágásokkal és lágy esésű szabásokkal kell számolni, melyek többsége szolidan követi a test vonalát. A sellőfazon szinte már bebetonozta magát az esküvői divatba, ám, ahogy a THEIA tálalja, maga a gyönyörűség: egyszerű, sikkes, nem kevés, de nem is sok.

 

Az esküvői trendek csak ritkán tesznek említést a csökkent mozgásképességű menyasszonyokról, míg a plus size szabások egyre népszerűbbek a kifutókon. A THEIA kollekciója nem kategorizál és nem tesz különbséget a női alkatok között, viszont bebizonyítja, hogy mindenki számára létezik olyan fazon, amelyben nemcsak gyönyörű lehet, hanem feszengés nélkül, kényelmesen érezheti magát a nagy napon.

Kiemelt kép: Sam Aronov/Pacific Press/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés