Az őszi-téli menyasszonyi ruhákra is nagy hatást gyakorolnak a neves divatházak couture kollekciói, melyek előre jelzik a várható trendeket. Nem ígér éles fordulatokat az esküvői divat, de akad néhány új ötlet, amire érdemes felfigyelni.

2019 őszén a királynői vonal továbbra is meghatározó az esküvői trendekben, mely fényűző pompával, és szemkápráztató ruhadíszítésekkel varázsolja el a menyasszonyokat. Palástok, koronák, csillogó ékszerek és előkelő kelmék jellemzik ezt a stílusirányzatot, mely nem mindennapi hangulatot teremt az esküvőn.

Emellett a letisztult, modern elegancia sem kerül háttérbe, sőt, sokan választják idén az egyszerűbb ruhákat. A természetesség jegyében a lengébb, lágy esésű esküvői ruhák képviselik a laza, romantikus eleganciát, amely eddig is fontos része volt a menyasszonyi divatnak.

Ezt ígéri az őszi esküvői divat

A couture divatban merészebb fazonok is megmutatkoznak, melyek nehézkes anyagokkal, illetve csillogó, ékköves berakásokkal jelzik a tél közeledtét. A kilencvenes évek stílusjegyeiből kicsit visszavettek a tervezők, ám a fodrok még mindig éreztetik velünk ezt az irányzatot, csak egészen új szintre helyezték a megjelenítését.

A finomabb, csillogó és gyöngyös hajdíszek még mindig divatosak, de mellettük az óriási, hangsúlyos fejdíszek is felbukkannak, mint például a rózsás koszorúk, vagy a kalapnak is beillő fátylak.

A 2020-as esküvői divat azonban meghozza majd a változásokat, ugyanis a királynői vonalat egy tündérvilágot idéző, lágyabb trend veszi át, mely virágdíszítéseket, éterien könnyű anyagokat, és pasztelles színvilágot ígér.

 

Kiemelt kép: Kristy Sparow/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés