Az esküvői divatban ritka az olyan plus size kollekció, mely nemcsak az arák gömbölyded alakját, hanem az egyéniségét is figyelembe veszi. Vagány, romantikus és extravagáns ruhákat mutatunk!

Az őszi esküvői divat a letisztult szabásvonalakat helyezi előtérbe, ám az egyszerűség híveinek sem kell nyakig belesüppedniük az unalomba. A formavilág visszafogottsága több teret ad az anyagok játékának, és menyasszonyként a csillogásról sem ildomos megfeledkezni.

A nőiesen gömbölyded, dundi testalkatra tervezett ruhák általában nagyon precízen megfelelnek az alakformáló szabályoknak, de olykor, talán épp a gondosan megszerkesztett szabásvonalak miatt, meglehetősen egyhangúak. Ritkán látunk olyan kollekciót, mely a pluszos méretek mellett az extravaganciára is ad, méghozzá roppant ízléses formában.

Jasmine Elder, amerikai divattervező a telt idomú, molett hölgyek számára hozta létre népszerű plus size márkáját, melynek a JIBRI nevet adta. Őszi menyasszonyi kollekciójával nemcsak a romantikus, hanem a vagány arákra is gondolt: egyedi darabjaiból sok ötletet meríthetsz, ha nemcsak szép, hanem szuper divatos szeretnél lenni az esküvődön.

  • Megosztás:
hirdetés