A western csizma idén olyan stílusfűszer, mely felkorbácsolja a retró hangulatot, és jól működő egységgé kovácsolja a nőies, illetve vagány trendjegyeket. Van egy kis bohó beütése, és amolyan sokat megélt vagabond, csibészes bája, ami miatt a meglepetés erejével bír.

hirdetés

A kora tavaszi csizmakínálatban sorra feltűnnek a cowboy fazonok, melyek a kilencvenes évek óriási divathullámát hivatottak megidézni, de mentségükre legyen mondva, hogy sokkal kifinomultabb a formatervezésük, mint akkoriban.

A western csizma hanyag lazaságot csempész a nőies öltözékekbe, és sokkal menőbbé teszi a mamafarmeres szetteket. Az efféle stílusmixek azért izgalmasak, mert ott lappang bennük egy vállrángatós nemtörődömség, mégis jól mutatnak.

A western csizma újra divatos

Kora tavasszal a csizmákat még bátran el lehet sütni, de a cowboy fazonban az a jó, hogy lengébb öltözékekben éppúgy megállja a helyét. Megidézheted vele a vidéki stílus báját, ha rusztikus ruhákkal, hatalmas kötött kardigánokkal, pulóverekkel viseled.

 

Ugyanígy a blézeres összeállításokból sem lóg ki, sőt, nagyon jól beilleszkedik a nőies outfitekbe, de az igazi társa a farmer, egészen pontosan a most divatos mamafarmer. Imádjuk, ahogy ellavíroz a különféle stílusok, trendek között, mintha sehová sem tartozna igazán, mégis mindenhová passzol. Inspiráló képeken az ezerarcú western csizma!

Kiemelt képek: Edward Berthelot, Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés