Úgy tűnik, idén sem kell lemondanunk az extravaganciáról, ha divatról beszélünk, amit most egy olyan cipőtrend is bizonyít, aminek kapcsán eldönthetjük: vagy él valaki érte vagy hal.

Furcsa cipőtrendekből idén sincs hiány

Már a tavalyi év is tartogatott meglepetéseket furcsa dizájnokból, gondoljunk csak –többek között- a szó szerint zsebkendőnyi minitáskákra, az aszteroida becsapódást idéző lyukas táskásra, tollas papucsokra és a barokkos pompát idéző platformos lábbelikre. Mindez azt bizonyítja, hogy igencsak fantáziadús emberek élnek közöttünk, de a sornak még közel sincs vége. Megérkezett a kacsaláb-cipődizájn.

A stílus megálmodói a Manu Atelier két tervezője, Beste és Merve, akik a márka táskakínálatát tovább bővítették a tavaly debütált Duck kollekcióval. Nem kellett sok idő, hogy a celebek és influencerek felfedezzék, mostanra pedig elborítsák vele az internetet.

Őszintén szólva, valóban érdekes és innovatív cipőkről beszélünk, de valahogy nem tudjuk elképzelni, hogy a fényképen kívül bárhol máshol is jól mutatna az ember egy ilyen pár cipőben. Lévén, hogy felvéve egy méretes kacsalábra emlékeztet majd a lábfeje. Bármilyen nevetséges is, az ötletet a viktoriánus korszak lábbelijei ihlették, és a tervezők elmondása szerint rengeteget dolgoztak, hogy ezt az egyszerre maszkulin és feminin, függetlenséget hirdető tervet létrehozzák.

Az eklektikus cipők többféle stílusban, így csizma, magassarkú, és papucs formájában, illetve többféle színben is elérhetőek itt. A márka magas minőségű, bőrből készült termékeket forgalmaz, így egy ilyen csizmáért is jócskán a zseb mélyére kell nyúlni. Nagyjából 180 000 forintba kerül, de annyi biztos, hogy kevés embernek lesz hasonló. Arról nem is beszélve, hogy még a kacsalábon forgás is összejön benne.

Főkép: Manu Atelier.

  • Megosztás:
hirdetés