Évről-évre egyre eklektikusabb a farmerdivat, de idén letisztulni látszik, mely fazonok élveznek prioritást a trendek dzsungelében. A szűk szabások kissé árnyékba vonulnak, hogy helyet adjanak a reflektorfényben a bővebb szárú farmernadrágoknak.

hirdetés

A nyolcvanas-kilencvenes évek trendhulláma továbbra sem enyhül, még nagyobb elánnal törnek utat maguknak a korra jellemző mamafarmerek, répanadrágok, a passzos aljú farmer joggerek, és az ívelt szabású gömbnadrágok.

2020-ban felerősödnek a hatvanas-hetvenes évek divatjegyei, melyek kis vérfrissítést hoznak a retró irányzatokba. A trapézfarmerek, a bokavillantós fazonok, valamint a háromnegyedes szabású culotte nadrágok éppúgy felbukkannak a kínálatban, mint tavaly, ám új fazonverzióik is megjelennek.

Farmerdivat 2020-ban: képeken a népszerű fazonok

Olyan megosztó darabok is visszatornásszák magukat a köztudatba, mint a kantáros, és a csípő szabású nadrágok. Az egyenes vonalú farmerekkel pedig visszakanyarodunk az alapokhoz: ezek a sziluettek főként a basic stílus követőinek kedveznek.

 

Tavasszal nagyobb figyelmet kapnak majd a világos, kőmosott, és fehér farmerek, a bokavillantós megoldásoknál pedig a rojtos díszítések jelentenek előnyt.

Kiemelt képek: Edward Berthelot, Christian Vierig,/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés