A vastag sál megkötése bizony fel tudja adni a leckét, de ezekkel a módszerekkel garantáltan sikkesen mutat. Egyáltalán nem bonyolult, ha ügyesen trükközöl a hatalmas anyaggal.

hirdetés

Vastag sál megkötése egyszerűen, stílusosan

A vastag plédsálak már az őszi szezonban előkerülnek a szekrényből, pláne most, hogy berobbant az oversize, avagy a túlméretezett sálfazonok trendje. Remekül kihasználhatók, ugyanis az átmeneti időszakban a vékonyabb dzsekikre még bőven elegendő egy nagyobb, melegebb sálat rádobni, nem feltétlenül kell elővenni a vastagabb télikabátokat ahhoz, hogy réteges, melegebb öltözéket kapjunk.

Az már többeknek adja fel a leckét, hogy mégis hogyan lehet a hatalmas, vastag anyagmennyiséget úgy megkötni, hogy ne egy óriási plédkupacnak tűnjön a nyakban, ne csúszkáljon, és lehetőleg még stílusossá is varázsolja a szettet. A videóban négy különböző módszert láthatsz lépésről lépésre, melyek segítenek elbánni a nagy sállal, és határozottan sikkessé varázsolják a megjelenést. Egyik sem bonyolult, mégis látványosan feldobják az összképet.

Az óriási, vastag plédsálak hol felbukkannak, hol pedig eltűnnek az utcai divat színteréről. Manapság ismét megugrott a népszerűségük, a divat előrejelzései szerint az idei téli szezon slágerdarabjai a hatalmas, plédre hajazó sálak, tehát minél nagyobb a nyakat melegen tartó kiegészítő, annál jobb. Elképesztően stílusosak, rendkívül melegek és praktikusak, szuperül kihasználhatók mind az őszi, mind pedig a téli időszakban, talán éppen ezért váltak olyan kedveltté.

A plédsál kifejezés egyáltalán nem véletlen, ugyanis ezek a vastagabb anyagú kiegészítők majdnem akkorák, mint egy pléd, tulajdonképpen ez is okozza a nehézséget a viselésük kapcsán. Sokan csak ráterítik a hátukra és a vállukra, vagy lógva hagyják az anyagot. Ebben a formában kifejezetten mutatós az eredmény, azonban valljuk be, a sálak így csak részben látják el a funkciójukat, a nyakat és a mellkast nem védik a hidegtől. A videóban olyan módszereket láthatsz, amelyeknek köszönhetően a sál kellőképpen melegíteni fog, mindeközben pedig jól is mutat az őszi szettben.

Az anyagot nem feltétlenül kell a kabát alá dugni. A bélelt ballonkabátok, a letisztult szövetkabátok és bőrdzsekik simán elbírják maguk felett a vastag sálat, az összkép pedig sokkal sikkesebb, ha nem próbálod begyömöszölni a kötött kiegészítőt a felöltő alá.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés