Már megérkezett a hűvösebb idő, így ismét előkerülhetnek a melegebb ruhadarabok. A teddy kabátok, a kötött pulóverek és a csinos csizmák az őszi-téli szezon elmaradhatatlan tartozékai, ám a kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni. A pihe-puha sálak nemcsak melegen tartanak, hanem még az összeállítást is sikkessé varázsolják.

hirdetés

Az őszi öltözködés egyik legnagyobb előnye, hogy könnyedén variálhatóak a kabátok, lábbelik és a kiegészítők. Így még a farmer-póló párosa is játszva feldobható. Hiszen a színes kabátok vibrálóvá teszik az összeállítást, a meleg sálak pedig az egész megjelenést új szintre emelik. A jól megválasztott kendő az elkövetkezendő hónapokban a legjobb barátod lesz, ami amellett, hogy melegen tart majd, még a szerelésedet is izgalmasabbá varázsolja.

Csinos sálak, amik feldobják a megjelenést

A hatalmas, pokrócszerű sálak már régóta a divat körforgásában vannak, nem véletlenül, hiszen egyszerre sikkesek és praktikusak. Kialakításuknak köszönhetően magad köré csavarhatod őket, így az egész hátadat melegítik majd, és megvédenek a meghűléstől. Poncsóként és a nyakad köré tekerve egyaránt viselheted őket. Idén sem maradhatnak ki a repertoárból, most pedig megmutatjuk, miként érdemes őket kombinálni a nőies megjelenés érdekében.

A kockás plédre emlékeztetető sálak még mindig nagyon népszerűek, és eszük ágában sincs kimenni a divatból. Bármilyen darabot is választasz, az garantált, hogy fel fogja dobni a szerelésed. A bézs és rokonárnyalatai például nagyon jól kombinálhatóak, ősszel pedig elmaradhatatlan elemei az öltözködésnek.

A hatalmas, pokrócszerű sálakat övvel átkötve is viselheted kabát vagy vastagabb pulóver felett. Így melegíti majd a mellkasodat és a szettedet is felfrissíti. A másik előnye pedig, hogy az öv szépen karcsúsítja a derékvonalat, így optikailag vékonyabbnak fog tűnni a sziluetted.

A hatalmas sálakat akár még poncsóként is viselheted. Elég egy feltűnőbb darab, és más kiegészítőre már nincs szükséged. Kabáttal és pulóverrel egyaránt jól mutatnak, ám a sikkes pulóverruhákkal is jó barátságot ápolnak.

A minta nélküli, egyszerűbb darabokat sem érdemes hanyagolni, hiszen ezeket valóban mindennel tudod kombinálni. A szürke vagy fekete kendők a színes kabátokkal éppúgy jól mutatnak, míg a bézs egy finomabb őszi tónus, ami sötétebb árnyalatokkal kombinálva vihet egy kis izgalmat az öltözékbe.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képek a cikkben: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés