Melegen tart, divatossá tesz és még a változatos, réteges öltözködést is megkönnyíti egy nagy sál viselése. Mutatjuk, hogy mennyire sok lehetőség rejlik egy egyszerű darabban.

hirdetés

Az ősz beköszöntével a sál mindennapos kellékünkké válik, azonban legtöbbször csak úgy tekintünk rá, mint egy szükséges darabra a hideg ellen. Idén a kisebb és közepes méretű verziók mellett a hatalmasra tervezett kiegészítők éppúgy hangsúlyt kapnak a divatban, melyek többféleképpen, akár vállra vetett pelerinként is viselhetőek.

Így lesz változatos egy óriási sál viselése

Ahogy nyáron a divatos kendők, úgy télen a vastag sálak is ezernyi lehetőséget tartogatnak viselőiknek felhasználásukat illetően. Egy vlogger ebből az ezerből csupán 15 verziót szedett össze, ami valószínűleg így is elég lesz egy szezonra. Hiszen lássuk be, a legtöbben csak gyorsan magunkra kapjuk a ruhadarabot, ahogy esik, úgy puffan alapon, majd rohanunk is vele a dolgunkra.

 

Nyakba akasztva különféle megkötési stílusokat próbálhatsz ki a kiegészítővel, melyek hol szorosabban, hol lengébben bugyolálják be a mellkast. Ha már unod mindennap ugyanazt a kabátot és sálat viselni, akkor csupán ezzel az egy-két mozdulatos praktikával könnyen megváltozhat a megjelenésed hangulata. Ha viszont szívesen kísérletezel, akkor egy öv segítségével szuper csinos mellény, egy kitűző használatával pedig sikkes poncsó is kialakítható vele.

Az igazán merészek akár vastag szoknyaként is magukra tekerhetik a túlméretezett anyagdarabot. Sikkes tűsarkú csizmával és egy nőies övvel viselve a sálra rá sem lehet majd ismerni, és valószínűleg fázni sem fogsz benne.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés