A vastag, túlméretezett kötött pulóver éppúgy mutathat csinosan, csak néhány apró trükkre van szükség ahhoz, hogy elkerüld az alakromboló hatást. Képeken a pofonegyszerű öltözködési praktikák.

hirdetés

Csinosan mutat a vastag pulóver, ha így viseled

Sokszor nüansznyi változtatásokkal is látványosan át lehet alakítani a megjelenést. A vastag anyagú kötött pulcsik esetében az apró trükkök jelentősége még inkább megfigyelhető, mint bármely más őszi kulcsdarab esetén. A túlméretezett felsők alatt ugyanis könnyedén eltűnnek a nőies vonalak, ám némi változtatással és ügyeskedéssel garantáltan elkerülhető az alakromboló hatás.

A vastag pulóverek viselése jóformán elkerülhetetlen az őszi-téli időszakban. Az enyhébb napokon elegendő lehet egy blézer vagy egy csinos kis kardigán, azonban a hűvösebb napokon már mindenképpen szükség van a meleg kötött pulcsikra ahhoz, hogy a szett kellőképpen komfortos legyen a nap folyamán. Ilyenkor sem kell lemondani a nőies, stílusos megjelenésről, csupán néhány apróságra kell odafigyelni a szett összeállításánál.

A galériában mutatjuk a legfontosabb trükköket, amelyek segítségével ki lehet cselezni a vastag pulóver szélesítő, alakromboló hatását.

 

Attól, hogy egy pulóver vastag, még nem feltétlenül rombolja le a nőies sziluettet, azonban manapság leginkább a túlméretezett darabokat lehet beszerezni az üzletekből. A lezser, oversize szabással kombinált vastag, kötött anyag már nagyobb eséllyel szélesíti a sziluettet, ám ettől még nem kell lemondani a divatos darabokról, csupán érdemes úgy igazítani az öltözék arányait, hogy ne érvényesüljön a tömbösítő hatás. Arról nem is beszélve, hogy az idei évben a nadrágok között is a széles szárú, lazább szabású darabok tarolnak az utcai divatban, így tulajdonképpen alul-felül ajánlott nagyobb figyelmet szentelni a a fazonpárosításoknak.

Csupán néhány apró trükkre van szükség a csinos eredményhez. A vastag pulóverektől sem kell megijedni, a praktikus viselet nem feltétlenül megy a nőies, stílusos megjelenés rovására. Az öltözködés csodája, hogy bármilyen ruhadarabból ki lehet hozni a maximumot, csupán némi tudatosságra van szükség a szettek összeállításakor. Ne félj beszerezni néhány melegebb, vastagabb darabot az őszi-téli időszakra, csak kövesd a szuper praktikákat!

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés