A meleg, csinos pulóverek egyértelműen az őszi időszak legfontosabb kulcsdarabjai. Ezek a fazonok kifejezetten előnyösek és abszolút nem szélesítik a felsőtestet.

hirdetés

Csinos pulóverek őszre árakkal, lelőhelyekkel

Nem is kérdés, hogy az őszi ruhatárban ott a helye a csinos, meleg pulóvereknek. Ezek nélkül nincs sikkes átmeneti szett, mégis sokan úgy gondolják, hogy jobb lenne mellőzni őket a gardróbszekrényből. A vacillálás oka leginkább az, hogy a vastag anyag optikailag szélesebbnek láttatja az alakot, noha ez egyáltalán nem törvényszerű. Rengeteget számít a pulóver szabása és vonalvezetése, a megfelelő fazon nemhogy lerombolná a nőies vonalakat, még hangsúlyozni is tudja azokat.

A galériában összeválogattuk az aktuális kínálat legcsinosabb darabjait. Ezekkel a pulcsikkal nem lehet hibázni, nyújtják az alakot és nőies összképet teremtenek. Nem kell tartani a vastag, kötött anyagtól, csupán ügyesen kell megválasztani a fazont.

 

A kötött pulcsik viseléséhez nem árt tisztában lenni néhány fontos alapszabállyal. Pár öltözködési trükk segítségével még a manapság divatos, túlméretezett darabok sem szélesítik az alakot. Legyen szó bármilyen meleg, kötött felsőről, nagyon fontos, hogy milyen a kiszemelt darab szabása.

A V kivágás, az aszimmetrikus, vagy átlapolt szabás, a megfelelő minta és díszítés, a puffos ujj vagy a passzos derékvonal abszolút elegendő ahhoz, hogy a vastag pulóver ne szélesítse az alakot. Természetesen az sem mindegy, hogy mivel kombinálod őket.

Ha odafigyelsz a részletekre, egy másik problémát is meg tudsz oldani. Sokan azért nem szeretik a kötött pulóvereket már rögtön az őszi szezonban bevetni, mert így a tél végére rendkívül unalmassá válnak. Ha nyitott vagy a csinosabb, különlegesebb szabásokra és változatosabbá teszed a házi pulcsirepertoárt, garantáltan nem fogsz ráunni a meleg felsőkre még akkor sem, ha az első hűvösebb időszakban viselni kezded őket. Jöhetnek a különleges vonalvezetések és a merész árnyalatok is, így határozottan izgalmas lesz a ruhatárad.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés