Az ünnepi holmik mellett az aktuális fehérneműdivat sikkes darabjait is érdemes jobban szemügyre venni, ugyanis elképesztően szép fazonokat és anyagokat rejt a repertoár. A Victoria’s Secret nem aprózta el a karácsonyi ünneplést, híres modellekkel mutatja be a legdögösebb fehérneműit.

hirdetés

Egy fehérneműkampány esetében nagyon fontos az üzenet, amit a fotóanyag közvetít. Nem feltétlenül csak az számít, hogy a viselt darab dögös, vonzó hatást keltsen. Az intimitás, a kényelem, valamint az önbizalom növelése szintén fontos szempont egy-egy sikkes fehérnemű esetén. A Victoria’s Secret most kihasználta az ünnepi időszak hangulatát, és olyan kampánnyal rukkolt elő, amitől mindenkinek megjön a kedve a karácsonyozáshoz.

A reklámanyag több Victoria’s Secret kollekciót foglal magába, amelyek egytől egyig remekül passzolnak a meghitt, különleges szezonhoz. Az már csak hab a tortán, hogy a repertoárt híres, népszerű modellek mutatják be. A kampányban Bella Hadid, Hailey Bieber, Adut Akech, Imaan Hammam és Valentina Sampaio is szerepel.

Már maga a forgatás és a fotózás is mókás, örömteli hangulatban telt, a márka által közzétett háttérvideóban cseppet sem megszokott vagy éppen átlagos jeleneteket láthatnak a divatrajongók.

Az ünnepi fehérneműdivat sikkes, különleges darabokkal készül

Közeleg az ünnepi időszak, a legtöbb nő már szorgosan készülődik a karácsonyra. Sokan már rég beszerezték a csinos partiruhájukat, ám a sikkes fehérneműkről sem szabad megfeledkezni. Habár első blikkre furcsán hangzik, nagyon sokat számít, hogy miféle anyag és fazon lapul a ruhanemű alatt.

Tény, hogy általában semmi látszik az aktuálisan viselt bugyiból és melltartóból, sőt, a legtöbb esetben senki nem is látja, hogy milyen darab van az illetőn, az önbizalom és a magabiztosság szempontjából ez az aprócska részlet igencsak sokat nyom a latban. A nőiesség megélését nagyban segíti a csinos, elegáns fehérneműk viselése.

 

A Victoria’s Secret háza táján már óriási a készülődés, a márka be is jelentkezett az idei karácsonyi kampányával. A reklámanyag talán minden eddiginél különlegesebbre sikerült, ugyanis a fehérneműk érzékiségén túl a meghitt, különleges hangulatot is sikerült átadniuk a fotókkal. A koncepció olyan atmoszférát teremt, amely abszolút az összetartozást, a nőben rejlő gyermekiséget és erőt tükrözi.

 

Azt már megszokhattuk, hogy a márka kiemelten figyel a testpozitív hozzáállás hangsúlyozására, így cseppet sem meglepő, hogy az ünnepi fehérneműdivat esetében sem cselekedtek másként. Talán éppen ennek köszönhető, hogy az általuk közvetíteni kívánt üzenet gond nélkül betalál, ugyanis a fotók nagyon emberközeliek, befogadhatók. A különböző testalkatú, megjelenésű modellek láttán mindenki azonosulni tud valakivel, így még befogadhatóbb az üzenet, hogy igenis minden nő dögös és vonzó, úgy tökéletes, ahogy van.

 

És ha már fehérneműdivat, célszerű kicsit szemügyre venni a csodás anyagokat és fazonokat is. Az idei ünnepi repertoár rendkívül sokszínű, számos különleges vonalvezetésű darabbal szolgál. A retró kivitelezésű bugyik és melltartók mellett az extrémebb, egyedibb verziók is megtalálhatók a palettán, miközben a letisztult, egyszerű fazon kedvelői sem maradnak inspiráció nélkül.

 

A csipke abszolút meghódította az ünnepi időszakot. A maga nemes eleganciájával nem is csoda, hogy szinte minden bugyin és melltartón fellelhető a finom, különleges részlet. Az elegáns megjelenéshez a könnyed, lágy tapintású selyem szintén hozzájárul, amely ugyancsak számtalan sikkes darabot díszít.

A fazonok között vannak emeltebb, push-up verziók, azonban a kényelmes darabok ugyanúgy megtalálhatók az ünnepi kínálatban. A bugyik vonalvezetése szintén változatos, a magasabb derekú vonalvezetés például látványosan karcsúsítja az alakot, ráadásul roppant kényelmes is. A különleges bodyk remekül mutatnak elegáns ruhák alatt, garantáltan felturbózzák az önbizalmat.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Victoria’s Secret.

  • Megosztás:
hirdetés