Való igaz, hogy a vastag pulóverek alatt aligha látszik, hogy milyen melltartót visel az ember lánya, ám az ünnepek közeledtével nem árt beújítani pár csinosabb darabot, hiszen az elegáns ruhák sikkes alsóneműt igényelnek. Az, hogy a ruha alatt milyen szettet visel valaki, az önbizalomra is hatással lehet. Éppen ezért nem szabad félvállról venni a dolgokat. Átböngésztük az üzletek aktuális kínálatát, a téli kollekciók darabjai mesésen nőiesek és egészen különlegesek. A legjobb, hogy a gyönyörű fazon mellett a kényelmes szabás is fókuszba kerül, így a stílusos fehérneműk esetében a kifinomult hatás nem megy a komfort rovására.

hirdetés

A téli időszakban a legtöbben vastag rétegekbe burkolóznak, hogy védjék magukat a brutális hideg ellen. Ilyenkor az ember lánya hajlamos félvállról venni a fehérnemű-választást, hiszen úgysem látszik, ha egy elnyűtt darab van a kötött pulcsi alatt. Tény, hogy a téli ruházatok abszolút eltakarják az alsóneműt, azonban van pár fontos tényező, amit nem árt szem előtt tartani.

A legfontosabb, hogy az önbizalom szempontjából cseppet sem mindegy, milyen szett bújik meg a hétköznapi viselet alatt. A fehérnemű-választás abszolút nem arról szól, hogy meg kellene felelni bármiféle társadalmi elvárásnak. A legtöbb esetben csupán maga a viselője látja, hogy milyen fehérnemű van rajta aznap. Ennek ellenére bizony-bizony sokat nyom a latban, hogy egy elnyűtt, agyonhordott szett vagy egy csinos, nőies páros kerül ki a fiókból. Ugyan elsőre furcsán hangzik, ám maximálisan igaz, hogy egy nő sokkal jobban érzi magát a bőrében, ha tudja, hogy még a fehérneműje is trendi és sikkes.

Bár való igaz, hogy a nyári szezonban viselt nyitott, kivágott ruhákhoz képest a téli szettek igencsak sokat takarnak, vannak olyan fazonok, amelyek bizony-bizony igénylik a gondos választást. Különösen igaz ez a rohamosan közelgő ünnepi időszakra és az akkor viselt csinos, nőies ruhadarabokra.

 

Kényelmes, ámde nőies fehérneműk a téli szezonra

A szépség jegyében nem feltétlenül kell lemondani a kényelemről. Átböngésztük az üzletek kínálatát, s igyekeztünk olyan fehérneműket összeválogatni a galériába, amelyek egyszerre nőiesek és szexik, de mindemellett a komfortérzetet sem szorítják háttérbe.

Több üzlet repertoárjából válogattunk, az egyik a 2018-ban alapított FANNA, amelyet az első környezetbarát polewear designer márkaként tartanak számon. Célja, hogy magabiztossá tegye a fehérneműk viselőit, miközben elképesztően különleges darabokat vonultat fel. A legutóbbi Wild Waters kollekció például rendkívül izgalmasra sikerült, a sikkes melltartók és bugyik vonalvezetésükkel abszolút a tenger hullámzását idézik.

Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon legsikkesebb darabjait.

 

Idén a csipkerészletek, a különleges anyagok és a szokatlan, mégis kényelmes szabásvonalak teszik különlegessé a téli kínálatot. Olyan darabokra lehet szert tenni, melyek kifejezetten praktikusak. Számos ruhafazonnal bátran viselhetők, mégis rendkívül nőies és stílusos hangulatot teremtenek.

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotó: Getty Images.

Galéria borítóképe: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés