Már javában fogynak az ünnepi kollekciók, amelyek idén sem szakítottak a hagyományokkal. Flitterből, csillogásból nincs hiány, ám letisztult, nőies fazonokra szintén könnyedén rábukkanhatsz. A partiruhák között elegáns és szilveszteri dresszekre, blúzokra, blézerekre, overallokra és alkalmi nadrágokra lelhetsz.

hirdetés

Az idei karácsonyi és szilveszteri kapszulakollekciók nem okoznak túl nagy meglepetést a csillogó és fényes anyagokkal, viszont a fazonok terén az újdonsült trendek is megmutatkoznak. Továbbra is népszerűek a flitteres topok, blézerek, bodyk és blúzok, ám a hetvenes évek irányzatait meglovagolva, csillogó alkalmi nadrágokkal éppúgy előrukkoltak a márkák.

A műtollakkal díszített felsők és pantallók szintén a retró divat kedvencei, az efféle kétrészes szettek darabjait egyben és külön-külön egyaránt elsütheted.

Az egyszerű, visszafogott elegancia vonalán a blézerfazonú partiruhák, a babydoll szabású bársonydresszek, valamint a magas derekú elegáns nadrágok a legkelendőbbek, az utóbbiak átlapolt, megkötős blúzzal, szaténtoppal, fémszálas anyagú bodyval is letisztult, finom összhangot teremtenek.

Csillogó és egyszerű partiruhák: elegáns darabok 15 ezer forint alatt

A merész és vagány, valamint a sikkesen elegáns partiruhák úgyszintén jelen vannak a kínálatban, mely roppant színes és változatos. Az extravagánsabb, retró kreációk inkább a szilveszteri bulikba kívánkoznak, míg a nőies ruhák és nadrágkosztümök a finomabb eleganciát igénylő eseményeken is megállják a helyüket.

Adunk egy kis ízelítőt az üzletek választékából!

 

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés