A téli szezonban általában előkerülnek a sötétebb tónusok, köztük a barna, ami így első blikkre nem sok kreativitást sejtet. Ám idén egy derűsebb, melegebb árnyalatát szorgalmazza a divat, ami sokkal több színkombinációra ad lehetőséget. A csokoládébarna most nagy kedvenc, de nem mindegy, milyen színekkel kombinálod!

hirdetés

A barnák teljes színskáláját felvonultatja idén a divat, a világos, lazúros árnyalatoktól kezdve a morózusabb tónusokig. Sokan talán úgy gondolják, hogy egy vidám, trendi szettbe nem illik bele a barna, pedig akár derűs is lehet az összkép, ha sikerül elkapni egy remek kis színritmust.

A csokoládébarna előnye, hogy bár mély színteltséggel rendelkezik, valahogy mégis megvan a lágysága, mint egy felhőpuhaságú csokoládékrémnek. Ezáltal nem nehezíti el az öltözéket, különösen, ha egy kis mustáros, narancsos árnyalat is kerül bele.

A lágy csokoládébarna a tél divatszíne: így tedd nőiessé

Mindenféle csoki van, éppen ezért a csokoládébarna sem csak egy színtónust takar. Ez megkönnyíti a színjátékot, sőt, egy öltözéken belül akár több ilyen színblokk is felbukkanhat. Ezek a kevert barnák remekül összeillenek a melegebb hatású kékekkel, mint amilyen a farmerkék, a párizsi kék, a kobaltkék, az indigó, vagy a napfényes azúrkék.

 

A fehérhez tökéletesen passzolnak a tejcsokoládé színei, gondolj csak egy tejszínes-csokis édesség csodás harmóniájára. Ám ezek a barnák együtt is jól mutatnak, a narancsos, vöröses árnyalatoktól pedig szinte kivirulnak. Könnyedén elkerülheted az öregítő hatásukat, ha meleg, esetleg világos, lazúros tónusokkal boronálod össze őket, az arcod közelébe pedig az öltözék legvilágosabb, vagy legélénkebb árnyalatát helyezed.

Vannak, akiknek a hűvös színek állnak jól, ők türkizkékkel, tompa, deres zöldekkel és kékekkel kombinálhatják a fűszeres csokoládébarnákat. A semleges bézs, homokbarna, vanília és tejes árnyalatok szintén jó összhangot teremtenek velük. A hideg, kékes alapú szürkéket ne erőltesd a derűs barnák mellé, mert nagyon összevesznének.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés