Az elmúlt időszak divatszínei közül a bézs volt az egyik legnagyobb befutó, de most eljött az ideje, hogy lerázd magadról ezt a fáradt színt, és vibráló árnyalatokkal dobd fel a borongós téli hétköznapokat.

Így viseld a vibráló árnyalatokat télen

Az őszi szezonból tovább hozta a divat a narancssárgát, ami mellett a korall és citromsárga különböző árnyalatainak is dobogós helye van. Nagyon menő most a pink is, a lágy babás, púderes tónusokon át az erőteljesebb árnyalatokig találkozhatunk vele. Ezen kívül a halvány levendula, de a határozottabb kék és a zöld is divatos.

Ha nem vagy egészen biztos a dolgodban a merész árnyalatokat illetően, elég, ha csak egy-két kiegészítővel csempészed be a színt a szettedbe. Alább mutatjuk is, hogy viseld stílusosan a vibráló színeket.

Télen sokkal fáradtabbak, lehangoltak vagyunk, és ez sokszor meglátszik az öltözködésben is. Dobd fel a hangulatod egy tüzes pirossal, táska vagy épp rúzs formájában. Szuperül passzol a barnához.

Irodába, megbeszélésekre a babakék lehet jó választás, ami megtöri a sötét kosztüm egyhangúságát, mégis elegáns hatást ad.

Színt színnel? Az sem gond, csak figyelj az arányokra. Legyen a szettedben sötétebb szín is, ami tompítja a vibrálást.

Egy szín különböző árnyalatait is párosíthatod egymással, ami kiváló alapja lehet egy monokróm szettnek. Vagy dobd fel az összképet egy még vibrálóbb kiegészítővel.

Hasonló tónusú árnylatokat is párosíthatsz, például a piros nagyon jól kombinálható lilával, rózsaszínnel, de narancssárgával sem megvetendő.

A zöld nagyon sikkes, főleg feketével párosítva.

Ugye milyen jól feldobja a citromsárga a szürke dzsekit?

Kiemelt kép: Getty Images/Christian Vierig.

  • Megosztás:
hirdetés