A jó idő meghozza a kedvet a színes, vidám holmik viseléséhez, amit remekül megtámogatnak a táskatrendek. Ismét előkerülhetnek a bájos, élénk tónusú táskák, melyek remekül feldobják az egyszerűbb összeállításokat. A szezonban főszerepet kapnak a különleges kialakítások, a feltűnő részletek és a vidám árnyalatok. Összeszedtük a kínálatból a szezon legmeghatározóbb fazonjait.

hirdetés

A ruhatár egyik legpraktikusabb divateleme a táska, ami képes harmóniát vagy izgalmat teremteni. A különféle színek, fazonok, stílusok keverésével csodás szerelések alkothatók meg, melyek sikkes hangulatát csak még tovább fokozhatja egy mutatós retikül. Az aktuális táskadivat ehhez nyújt tökéletes választékot.

A tervezők már leszámoltak az elavult divatszabályokkal, így a kiegészítőnek nem kell feltétlenül összecsengenie a szerelés többi elemével. Jöhetnek a váratlan színek, különleges anyagok és a meglepő divatelemek.

Színes, vidám táskák, melyek csavart visznek a szimpla szettekbe

Az aktuális kínálat csupa izgalmas, különleges retikült rejt, ami önmagában is képes feldobni a megjelenést. Itt az ideje, hogy félretedd a jól bevált fekete, barna vagy szürke táskád, mivel tavasszal a feltűnő árnyalatok uralnak szinte mindent. A karneváli hangulathoz pedig remekül illeszkednek a nőies kiegészítők.

 

Tavasszal a vidám színek uralnak mindent. A rózsaszín, piros, zöld vagy kék árnyalatok a nadrágkosztümök, farmerek és a dzsekik kínálatában úgyszintén felbukkannak. Az egyes tónusokat monokróm összeállításba ültetve éppúgy sikkesen viselheted, ebben az esetben a retikül tökéletesen belesimul a színek harmóniájába. Ám lehetsz bátrabb, és keverheted a színárnyalatokat, így a színes táskák külön divatelemmé avanzsálnak.

A fazonok, formák tekintetében főként a kisebb darabok hódítanak, de a nagyobb shopperek között is nézelődhetsz. Megjelennek a láncok, díszítések és a csillogó részletek. A bájos baguette kialakítás sem ment ki a divatból, újdonságként pedig a rojtokat üdvözölhetjük.

Ezt a vidám kavalkádot csak tovább fokozzák a nőies kézitáskák, melyek idén már nem csak a kosztümökhöz süthetők el. A klasszikusokat variálhatod farmerral vagy bármilyen elegáns szettel.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés