Ezek a tavaszi félcipők rendkívül változatosan viselhetők a szezonban, nőies, lezser és vagány szettekben is megállják a helyüket. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legnépszerűbb fazonokat.

hirdetés

Tavaszi félcipők árakkal, lelőhelyekkel

Habár az időjárás kissé még szeszélyes, a tavaszi félcipők lassacskán előkerülnek a szekrény mélyéről. Bár vannak olyan tavalyi fazonok, amelyek idén ugyanolyan divatosak lesznek, több izgalmas újdonság is ott lapul a kínálatban.

A 2024-es választék mindenki számára ajánl egy-egy divatos, trendi fazont, ugyanis a legtöbb félcipő bármilyen stílusban, bármilyen szett részeként stílusosan mutat. Sportos, lezser, nőies, elegáns és vagány holmik mellett éppúgy megállják a helyüket, ráadásul a letisztult bézs és fekete darabokon kívül idén a színes cipőknek is teret enged a tavaszi divat.

A galériában árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legnépszerűbb fazonokat.

 

A csinos kis mokaszinek és loaferek idén sem szorultak háttérbe, egy darabig még biztosan nem mennek ki a divatból. Hatalmas előnyük, hogy rendkívül kényelmesek és praktikusak, a farmeres szettekhez és az elegánsabb, szoknyás összeállításokhoz ugyanúgy remekül passzolnak.

Az idei évben a retró balerinacipők az élre törtek, megújult, modern formában tértek vissza a repertoárba. A legnőiesebb félcipők a szezonban, még a lezserebb, hétköznapi szetteket is elegánssá varázsolják. Habár alapvetően kényelmesek, a vásárlás előtt nem árt járkálni egy kicsit a kiszemelt fazonokban, hiszen a lapos talpkialakítás miatt fontos, hogy megfelelően illeszkedjenek a lábakra.

A pántos cipők szintén megjelentek a kínálatban, s ezzel egy hatalmas űrt töltöttek ki a mindennapi, utcai divatban. A francia nők kedvenc fazonjai ugyanis nem csak kényelmesek, hanem sikkesek, csinosak és nőiesek is, ezáltal az elegánsabb, szoknyás összeállításban ugyanolyan jól mutatnak, mint mondjuk, egy lezser, bő szárú farmernadrággal összeboronálva.

A színek terén is történt egy kis változás. A 2024-es szezon leginkább a púderárnyalatokat részesíti előnyben, ezért a finomabb rózsaszín, a menta és a bézs határozottan tarol a tavaszi időszakban. Természetesen a klasszikus fekete félcipők sem tűnnek el a boltok polcairól, sőt, izgalmas csillámos, valamint fémes, metálos verziókkal is bővült a kínálat.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés