A tavaszi divat legnőiesebb darabjai a hosszú, vidám maxiruhák. Csinos fazonokat válogattunk össze a kínálatból, árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

hirdetés

A tavaszi divat még valamelyest a réteges öltözködésről szól, a változékony időjáráshoz kell igazítani a hétköznapi megjelenést. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondani a nőies, sikkes darabokról, sőt! A szezon kedvencei, a hosszú maxiruhák rendkívül praktikusak ilyenkor, ballonkabáttal vagy blézerrel egyaránt kombinálhatod őket. Hűvösebb időben még egy harisnya is elfér alattuk, bakanccsal, edzőcipővel és belebújós átmeneti cipőkkel ugyanolyan stílusos hatást keltenek.

Tavaszi maxiruhák árakkal, lelőhelyekkel

Idén a pasztellszínek tarolnak, de az élénk, mintás darabokkal soha nem lehet hibázni. A vidám, vibráló hangulat a tavasz védjegye, a csinos maxiruhák között is érdemes eszerint válogatni. A legnépszerűbb 2024-ben is a virágminta lesz, ami nem csak izgalmassá teszi a megjelenést, de romantikus kisugárzást is kölcsönöz a viselőjének.

Átnéztük az üzletek kínálatát és a galériában mutatjuk az idei kedvenceinket. Ezek a maxiruhák határozottan felpezsdítik a mindennapi megjelenést, réteges szettekben és önmagukban éppúgy megállják a helyüket.

 

A maxiruhák jóformán a legnőiesebb darabok a tavaszi ruhatárban, azonban legalább annyira megosztók is. Átlagnál alacsonyabb termet esetén sokan nem merik bevállalni a csinos fazonokat, nehogy a hosszú szabás összetömörítse, szélesítse az alakot. A maxiruhák mindenki számára elérhetők és mindenkinek jól állnak, persze nem árt a megfelelő fazont kiválasztani ahhoz, hogy tényleg előnyösen mutasson a szett.

Nagyon fontos, hogy a derékvonal hangsúlyossá váljon, így a lábak hosszabbnak tűnnek, a ruha nem farag le a testmagasságból. Ha réteges összeállításban viseled, figyelned kell arra is, hogy a mellé társított blézer vagy átmeneti kabát passzoljon a ruha fazonkialakításához. A derekat nem érdemes teljesen eltakarni, ha hosszú kabáttal boronálod össze, akkor pedig a felöltő hosszát kell a maxiruha hosszához igazítani.

A szezon kedvenc darabjainak hatalmas előnye, hogy bármilyen stílusban viselheted őket, még a lezserebb kombinációkba is belecsempészik a finom nőiességet. Edzőcipőt, bakancsot és loafereket, mokaszineket éppúgy választhatsz melléjük, de ha elegánsabb megjelenésre vágysz, érdemes a klasszikus körömcipőt elővenni a szekrényből.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés