A nőiességnek semmi köze a kilók számához, ahogy ahhoz sem, hogy kinek milyen széles, vagy keskeny a csípője. Ezt tökéletesen alátámasztják Louise O’Reilly stílusfotói, aki plus size modellként magabiztosan bánik a divatos fazonokkal.

hirdetés

Louise O’Reilly nemzetközi plus size modell, nem rejtegeti nőiesen telt idomait, viszont ügyesen trükközik a szabásokkal, így öltözéke nemcsak az egyéniségéhez, hanem teltkarcsú alakjához is harmonikusan passzol.

Jó érzékkel szemezget a most divatos darabok közül, melyek előnyösen formálják a sziluettjét. A stílusbloggerként is tevékenykedő modell sok nőnek nyújt inspirációt az Instagramon, hiszen megjelenéséből a szexi, bevállalós ruhák sem hiányoznak, de nem feltétlenül tesz mindent közszemlére.

Gondosan ügyel a legapróbb részletekre is, melyekkel bravúrosan trükközik az alaknyújtó hatás érdekében. Nem az a célja, hogy keskenyebbnek mutassa csípőjét, hanem inkább az arányok egyensúlyára törekszik. A homokóra arányok elérésével ugyanis a váll- és csípővonal szélessége azonosnak tűnik, ettől pedig jóval karcsúbbnak mutatkozik a derék.

Nőies öltözködési tippek a plus size bloggertől: a széles csípő nem akadály!

Már nincs tél, de még csak naptár szerint van tavasz – ebben az átmeneti időszakban nem könnyű nőiesen öltözködni, hiszen senki sem szeret fázni, ám a vastagabb rétegek plusz centiket pakolhatnak az emberre. Nézd meg, a csinos plus size modell hogyan mesterkedik az anyagokkal, színekkel, mintákkal és fazonokkal!

A hosszított, karcsúsított zakó a kockás minta ellenére is szépen formálja az alakot: hosszítja a test vonalát, és nem teszi szembetűnővé a csípő szélességét.

Az apró mintás ruha szabásának köszönhetően optikailag nem húzza szét a sziluettet, hiszen függőleges irányban tereli a tekintetet.

Ez a trükkös pelerinfazonú blézer, a megkötővel a karcsú derékra irányítja a figyelmet, hosszított szabásával pedig jótékonyan leplezi a csípővonalat, mely a szűk bőrnadrágban szélesebbnek tűnhet.

A vastag pulóver és a lenge midiszoknya párosa szintén elveszi a hangsúlyt a csípő tájékáról.

A kötött, testhezálló szettek sem tilosak: a függőlegesen bordázott anyag remek alaknyújtó hatással bír, amire a kardigán hosszanti gombsora is rásegít.

Az aszimmetrikus szoknyaszabás, és a csípővonalra helyezett átlós csíkozás is ügyes optikai trükk, ami slankítja a sziluettet.

A felülre helyezett vízszintes csíkozás, illetve az A-vonalú szoknya úgyszintén hozzájárul ahhoz, hogy a csípő keskenyebbnek tűnjön.

A szandál ugyan még korai, de ezt az alaknyújtó szettet érdemes ellesni! A vastag pulóver szélesítő tulajdonságát jól ellensúlyozza a függőlegesen redőzött pliszírozott szoknya.

Ez a szett is roppant nőies, ráadásul a fekete csizma, és a kabát egyenes szabása megnyújtja az alakot.

A combközépig érő, övvel karcsúsított blézer mindig jó választás, ha az alsótest kicsit szélesebb.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés